Νέα Mercedes-Benz C-Class: Η πλήρης αποκάλυψη


Απομένουν μερικές ώρες για την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας Mercedes-Benz C-Class, ωστόσο, ο μαγικός κόσμος του Διαδικτύου φρόντισε να αποκαλύψει κάθε της διάσταση.

  • 23/2/2021

Τις προβλέψεις που ήθελαν τη νέα Mercedes-Benz C-Class να αποτελεί τη μικρογραφία της μεγαλύτερης και πολυτελέστερης S-Class επιβεβαιώνουν οι πρώτες φωτογραφίες της γερμανικής μπερλίνας που κάνουν ήδη τον γύρο του Διαδικτύου.

Λίγες ώρες πριν την παγκόσμια πρεμιέρα του αυτοκινήτου, η εκτεταμένη διαρροή φωτογραφιών δεν αφήνει και πολλά στη φαντασία μας. Πέρα, λοιπόν, από την καθαρή σιλουέτα ενός μεσαίου μεγέθους σεντάν που μοιάζει να αναδιατυπώνει τους όρους της premium ιδιαιτερότητας και της δυναμικής, πλέον έχουμε μια ξεκάθαρη άποψη και για τον εσωτερικό-πλήρως ψηφιοποιημένο κόσμο.

Όχι τυχαίο αν θα έπρεπε να ξεχωρίσουμε κάτι από το άτυπο prelaunch της γερμανικής μπερλίνας τότε αυτό είναι το πιλοτήριο, το οποίο δείχνει να έχει πραγματοποιήσει ένα εντυπωσιακό άλμα λογικής, οικειοποιώντας στοιχεία από την επόμενη ημέρα της Mercedes-Benz.

O λόγος φυσικά για την εντυπωσιακή σε μέγεθος οθόνη αφής που δεσπόζει στην κεντρική κονσόλα ελαχιστοποιώντας την παρουσία των φυσικών διακοπτών. Πρόκειται για μία οθόνη, η οποία εν είδει tablet πρόκειται να αποτελέσει το κέντρο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας για όσους θα έχουν την τύχη να βρεθούν στον θάλαμο επιβατών της νέας Mercedes-Benz C-Class.

Αποκλειστικά τετρακύλινδροι θα είναι οι κινητήρες βενζίνης και diesel που θα στελεχώσουν την γκάμα της γερμανικής μπερλίνας, ενώ μένει να αποδειχθεί πόσο… χαμηλά μπορεί να πέσει ο κυβισμός των μηχανικών συνόλων.

Το… ρεύμα θα έχει ακόμα μεγαλύτερη παρουσία στη ζωή της νέας Mercedes-Benz C-Class είτε με τη μορφή των ήπια υβριδικών συστημάτων είτε με τις plug-in υβριδικές εκδόσεις.

Αυτό που δεν πρόκειται να δούμε από τη νέα C-Class είναι μια αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση, καθώς αν και εφόσον βρεθεί στη γραμμή παραγωγής θα μας συντροφεύσει ως EQC.