Νέα σπορ έκδοση για το Opel Astra


Τώρα το πεντάθυρο μοντέλο διατίθεται σε ακόμα πιο τολμηρή εκδοχή: το προαιρετικό OPC Line Sport Pack προσφέρεται κατόπιν παραγγελίας και αναδεικνύει τις ελκυστικές καμπύλες του Astra.

  • 10/9/2016

Η εμπρός ποδιά τύπου OPC Line χαρίζει στο Astra πιο δυναμική παρουσία μειώνοντας την απόστασή του από το έδαφος. Οι εντυπωσιακοί αεραγωγοί στη θέση των φώτων ομίχλης, αριστερά και δεξιά κάτω από τους προβολείς, προβάλλουν την αυτοπεποίθηση του Astra. Τα οριζόντια ελασμάτινα ένθετα ακολουθούν τη νέα σχεδίαση της μάσκας.

Η σπορ ενιαία γραμμή αγκαλιάζει το αμάξωμα καταλήγοντας στα τολμηρά μαρσπιέ. Αν και το πίσω τμήμα του νέου Astra είναι ήδη χαμηλωμένο, φαρδύ και σπορ, η πίσω ποδιά του OPC Line Sport Pack το τονίζει ακόμα περισσότερο. Η πινακίδα κυκλοφορίας στον ανάγλυφο προφυλακτήρα πλαισιώνεται από έντονες χαρακτηριστικές γραμμές. Τα πίσω φώτα δεν είναι πλέον οριζόντια και αναδεικνύουν τα άκρα του αυτοκινήτου σαν κάθετες φωτεινές γραμμές, διαμορφώνοντας μία πιο μυώδη εμφάνιση.

«Με προηγμένες τεχνολογίες και ζωηρούς κινητήρες, η νεότερη γενιά Astra συμβολίζει τη γνήσια οδηγική απόλαυση. Το OPC Line Sport Pack είναι ιδανικό για όλους θέλουν να υπογραμμίσουν αυτά τα προσόντα με μία ιδιαίτερα σπορ εμφάνιση» δήλωσε o Peter Christian Küspert, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων & Aftersales της Opel.

Η εμπρός ποδιά, τα μαρσπιέ και το πίσω σπόιλερ του OPC Line Sport Pack είναι βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από έξι μεταλλικές αποχρώσεις (Sovereign Silver, Mineral Black, Deep Sky Blue, Dark Caramel, Cosmic Grey, Emerald Green) και δύο στιλπνές (Summit White, Absolute Red).