Νέα ταινία για το Le mans! (βίντεο)


Μία νέα παραγωγή για το θρυλικό 24-ωρο του Le Mans προβάλλεται δωρεάν στο ίντερνετ, με τη σφραγίδα του Automobile Club de l’Ouest, της ομοσπονδίας που είναι υπεύθυνη για τον αγώνα.

  • 15/4/2020

Πριν από κάποιο διάστημα σας είχαμε παρουσιάσει το top-10 των ταινιών που έχουν σχέση με το αυτοκίνητο και αξίζει κάποιος να δει, περνώντας το χρόνο του εν μέσω περιορισμού των μετακινήσεων. Σήμερα επανερχόμαστε με μία νέα πρόταση. Από το επίσημο κανάλι των 24 ωρών του Le Mans στο youtube βρίσκεται διαθέσιμη η ταινία για το event του 2019. Ένα βίντεο τύπου ντοκιμαντέρ, διάρκειας 77 χορταστικών λεπτών.

Η εικόνα είναι εξαιρετική, πολλά από τα πλάνα σοκαριστικά, ενώ υπάρχουν επίσης αρκετές συνεντεύξεις από μικρούς και μεγάλους πρωταγωνιστές του αγώνα. Ξεκινώντας από τα προκαταρκτικά, τη γιορτινή ατμόσφαιρα και τα διάφορα events που τρέχουν πριν από την εκκίνηση και καταλήγοντας στη στιγμή του θριάμβου, η συγκεκριμένη ταινία βάζει το θεατή πραγματικά μέσα στο κλίμα του αγώνα. Εάν είσαστε fan του Le Mans, ξέρετε τι θα κάνετε σήμερα το βράδυ. Εάν πάλι δεν έχετε ιδιαίτερη εικόνα από το διασημότερο -πιθανά- αγώνα στον κόσμο, αυτή είναι μία εξαιρετική ευκαιρία να τον γνωρίσετε.