Νέα ταλαιπωρία για ένα μήνα στην Αθηνών - Λαμίας


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, εξαιτίας ασφαλτικών εργασιών, είναι ήδη σε εξέλιξη και θα διαρκέσουν μέχρι τις 23 Μαρτίου.

  • 22/2/2023

Τελειωμό δεν έχουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών - Θεσσαλονίκης - Ευζώνων. Μετά από αυτές που ισχύουν στον παράδρομο της Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος της Μαλακάσας, σειρά παίρνουν αυτές στη Νέα Εθνική Οδό, στο ύψος της Υλίκης.

Συγκεκριμένα, στο ρεύμα προς Αθήνα, από τη χιλιομετρική θέση 98,05 έως τη χ/θ 93,21 ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διαρκείας, με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.

Έχοντας ξεκινήσει από την Τρίτη (21/02), θα υλοποιούνται οι κάτωθι αποκλεισμοί έως και την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023:

  • Αποκλεισμός Δεξιάς Λωρίδας και ΛΕΑ, μικρής διάρκειας στην κατεύθυνση προς Αθήνα με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα Αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.
  • Αποκλεισμός Αριστερής Λωρίδας, μικρής διάρκειας, στην κατεύθυνση προς Αθήνα με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα Δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δεν θα υλοποιούνται ταυτόχρονα.

Οι εργασίες, και συνεπώς και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 07:00 έως τις 19:00 της ίδιας ημέρας και το Σάββατο από τις 7:00 έως τις 15:00.

Δεν θα υλοποιηθούν εργασίες και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά το διάστημα από την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023 στις 19:00 έως και την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023 στις 07:00.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις τοποθετήθηκαν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.