Νέα ταλαιπωρία στην Αθηνών - Λαμίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας


Κλειστές για 10 μέρες οι δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας κοντά στα Καμένα Βούρλα, λόγω έργων.

  • 10/5/2023

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι σε εξέλιξη στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, στην περιοχή μεταξύ Καμένων Βούρλων - Σκάρφειας, με στόχο την εκτέλεση εργασιών.

Ειδικότερα, έως και την Πέμπτη 18 Μαΐου 2023 και καθ’ όλο το 24ωρο ισχύει ήδη αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, από το 185,1ο έως το 182,75ο χλμ, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα και αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας από το 180,7ο έως το 182,25ο χλμ, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη

Κατά το ανωτέρω διάστημα η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται στα συγκεκριμένα τμήματα, από την εναπομείνασα αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Σημειώνεται πως σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

Η Νέα Οδός γνωστοποίησε ότι έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις έχουν τοποθετηθεί με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Επιπλέον, ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών, καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.