Νέα υπηρεσία Volkswagen After Sales "ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΞΙΑ"


Στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των πελατών της, η Kosmocar – Volkswagen προχωρά στην εφαρμογή της νέας μοναδικής υπηρεσίας "ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΞΙΑ". 

  • 7/4/2015

Στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των πελατών της, η Kosmocar – Volkswagen προχωρά στην εφαρμογή της νέας μοναδικής υπηρεσίας "ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΞΙΑ".

Με την ολοκληρωμένη υπηρεσία "ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΞΙΑ" Volkswagen After Sales, ο κάτοχος αυτοκινήτου Volkswagen θα είναι σε θέση να γνωρίζει, ακόμα και πριν την αγορά του αυτοκινήτου του, τι και πόσο θα πληρώσει για την εργοστασιακή του συντήρηση.

Με αυτό τον τρόπο η Volkswagen ενημερώνει με πλήρη διαφάνεια & αξιοπιστία ποια θα είναι τα κόστη συντήρησης και ποιος ο προγραμματισμός των service ώστε να διατηρείται πάντα σαν καινούργιο κάθε αυτοκίνητο Volkswagen.

Η "ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΞΙΑ" περιλαμβάνει τα παρακάτω προγράμματα και πακέτα Service για ολόκληρο τον κύκλο ζωής του αυτοκινήτου Volkswagen:

• Προγράμματα Service για οχήματα 0-4 ετών.
Νέα προγράμματα Service τα οποία περιλαμβάνουνn πλήρη ενημέρωση για το πότε πρέπει να γίνει service και πόσο θα κοστίσει.

• Πακέτα Volkswagen Economy για οχήματα 5-10 ετών.
Αποτελούν τη πιο συμφέρουσα πρόταση της αγορά για τους κατόχους αυτοκινήτων Volkswagen 5 έως 10 ετών.

• Πακέτα Volkswagen Economy Plus για οχήματα 10 ετών και άνω.

Με τα νέα πακέτα Volkswagen Economy Plus θα μπορεί να κάνει service το κάθε  αυτοκίνητο, ακόμα και χωρίς να χρειάζεται. Με όφελος έως και 45% σε βασικές εργασίες συντήρησης.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε κάνοντας CLICK ΕΔΩ.