Νέες προσφορές από την SEAT


Μειώσεις τιμών, νέες πλουσιότερες εκδόσεις και νέα μοντέλα.

  • 17/1/2015

Την νέα της τιμολογιακή πολιτική για το ξεκίνημα του 2015 ανακοινώνει η SEAT Τεχνοκάρ με τον νέο ενδεικτικό τιμοκατάλογό της με ισχύ από 15/01/2015.

Ο νέος τιμοκατάλογος περιλαμβάνει ασυναγώνιστες προσφορές για όλα τα μοντέλα της μάρκας που βελτιώνουν ακόμα περισσότερο την ανταγωνιστικότητα  τους στην αγορά, καθώς και την έναρξη διάθεσης για την Ελλάδα νέων μοντέλων και εκδόσεων.

Ενδεικτικά:

- Όλες οι εκδόσεις του Mii προσφέρονται με όφελος 500€, με την αρχική έκδοση του μοντέλου να ξεκινάει πλέον από €7.821 συμπεριλαμβανομένου του οφέλους προσφοράς και απόσυρσης.

- Οι τιμές για την γκάμα του Ibiza βελτιώνονται περαιτέρω, με το όφελος προσφοράς να φτάνει έως και €2.440 με ιδιαίτερα βελτιωμένη την ανταγωνιστικότητα των εκδόσεων Style, FR & Plus, ενώ ιδιαίτερα ελκυστική είναι πλέον η τοποθέτηση του 1.6 ΤDI 90hp Style με την τιμή να διαμορφώνεται μόλις στις €13.156 (SC) με όφελος προσφοράς και απόσυρσης.

- Όλες οι  εκδόσεις του Leon προσφέρονται πλέον με έκπτωση €900, ενώ οι εκδόσεις Elegance βελτιώνουν ακόμα περισσότερο την ανταγωνιστικότητά τους με το πακέτο Elegance που περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου 16”, πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, προβολείς ομίχλης και χειριστήρια στο τιμόνι, να χρεώνεται μόνο 300€ επιπλέον.

- Οι τιμές με προσφορά για όλα τα Toledo βελτιώνονται περαιτέρω με την προσφερόμενη έκπτωση να φτάνει έως και €1.890 και τις τιμές να ξεκινούν πλέον μόλις από  €12.740 με όφελος προσφοράς και απόσυρσης.

Παράλληλα, στο νέο τιμοκατάλογο περιέχονται και οι παρακάτω νέες εκδόσεις:

Mii I-TECH

Νέα ειδική έκδοση βασισμένη στις εκδόσεις Style, με επιπλέον  μοναδικά χαρακτηριστικά και εξοπλισμό που περιλαμβάνει SEAT Portable System με navigation, Bluetooth και trip computer, ζάντες αλουμινίου 14" σε χρώμα τιτανίου, δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων καθώς και αναβαθμισμένο εσωτερικό με πολλές στυλιστικές λεπτομέρειες. Το κόστος του επιπρόσθετου πακέτου για τον πελάτη είναι μόλις 670€ προσφέροντας όφελος μεγαλύτερο του 30%.

Mii Auto Start/Stop

Όλες οι αυτόματες εκδόσεις διατίθενται πλέον και με σύστημα Start/Stop με τις  εκπομπές CO2 να διαμορώνονται κάτω από 100gr/km και να μην επιβαρύνονται έτσι με τέλη κυκλοφορίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ