Νέο Dacia Duster: Έρχεται τo καλοκαίρι η ανανεωμένη έκδοση


Η Dacia, ολοκληρώνει τις δοκιμές εξέλιξης του επανασχεδιασμένου Duster δεύτερης γενιάς το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί τους επόμενους μήνες. 

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: Τhe Automobilist
  • 18/5/2021

Το επανασχεδιασμένο Dacia Duster είναι «προ των πυλών», αναφορικά με την παρουσίασή του στην αγορά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, εξωτερικά, οι αλλαγές θα αφορούν στα φωτιστικά σώματα, αλλά και στο αμάξωμα, γενικότερα.

Η ανανέωση του crossover/SUV μοντέλου της Dacia πρόκειται να το κάνει ακόμα πιο σύγχρονο, όπως αναφέρουν όσοι έχουν δει το αυτοκίνητο το οποίο προς το παρόν εξακολουθεί να φέρει διακριτικό καμουφλάζ, πραγματοποιώντας τις τελευταίες δοκιμές.

Τα εμπρός φώτα θα είναι επηρεασμένα από αυτά του καινούργιου Sandero (φωτογραφία κάτω), ενώ και η μάσκα θα είναι διαφοροποιημένη και θα ακολουθεί τη νέα αισθητική ταυτότητα που έχει υιοθετήσει η Dacia από πέρσι. 

Η επανασχεδίαση θα είναι η ευκαιρία για να αναβαθμιστεί και ο εξοπλισμός του μοντέλου. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για το ποιες θα είναι αυτές οι αλλαγές, ωστόσο αναμένεται να περιλαμβάνονται εξοπλιστικά στοιχεία που είδαμε στο νέο Sandero, όπως η μεγαλύτερων διαστάσεων (8,0 ιντσών) οθόνη αφής και οι νέες ταπετσαρίες στο εσωτερικό του.

Ακολουθήστε το Car Αnd Driver στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τον μαγικό κόσμο του αυτοκινήτου.