Νέο επεισόδιο The Grand Tour στις 16 Ιουνίου – «Σοβιετική» Formula 1 στην κεντρική Ευρώπη


Οι Jeremy Clarkson, James May και Richard Hammond επιστρέφουν για ακόμα ένα επεισόδιο The Grand Tour, αυτή τη φορά σε ένα ταξίδι 2.200 km στην κεντρική Ευρώπη. 

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: itsthegrandtour - Instagram
  • 16/5/2023

Το The Grand Tour επιστρέφει στις οθόνες του Amazon Prime Video σε λίγες μόλις εβδομάδες, με τους Jeremy Clarkson, James May και Richard Hammond να «καταλαμβάνουν» την κεντρική και ανατολική Ευρώπη.

Πρόκειται για το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής μετά το Scandi Flick, που έκανε πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2022, κι είδε τους τρεις παρουσιαστές να οδηγούν στο παγωμένο τοπίο της Σουηδίας, της Νορβηγίας και της Φινλανδίας. Εκτός αυτού, είναι η επιστροφή του Clarkson στην εκπομπή μετά τα προσβλητικά κι αμφιλεγόμενα σχόλια που έκανε τον περασμένο Δεκέμβριο για τη Δούκισσα του Σάσεξ, Meghan Markle.

Οι τρεις Βρετανοί πρώην παρουσιαστές και πρωταγωνιστές του Top Gear θα βρεθούν γι ακόμα μία φορά στις οθόνες των fans τους για ένα επεισόδιο διάρκειας περίπου δύο ωρών, το οποίο, σύμφωνα με τους ίδιους, θα περιέχει τα πάντα.

Λαμβάνοντας χώρα στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη, το Eurocrash, όπως ονομάζεται, θα περιέχει πλάνα από τις στάσεις των Clarkson, May και Hammond στην Πολωνία, τη Σλοβενία, την Ουγγαρία και τη Σλοβακία. Έχουν «υποσχεθεί» στους fans τους μία αρκετά μεγάλη δόση από αγώνες Formula 1 σε... Σοβιετικό στυλ, ενώ ενας πολύ γνωστός οδηγός αγώνων αναμένεται να κάνει επίσης την εμφάνισή του.

Μία πηγή εκ των έσω είπε, μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα The Sun: «Θα είναι ένα ιδιαίτερο πρότζεκτ που δεν έχει ξαναγίνει κι οι fans θα το λατρέψουν. Κανείς δεν πίστευε ότι η κεντρική Ευρώπη θα ήταν μία επιλογή για road trip, όμως τα παιδιά απέδειξαν πραγματικά ότι αποτελεί ένας εξαιρετικός προορισμός για petrolheads.»

Το Eurocrash θα κάνει την πρεμιέρα του την Παρασκευή, 16 Ιουνίου στο Amazon Prime Video. Το μέλλον της εκπομπής μετά από αυτό το επεισόδιο φαίνεται να έχει ήδη επιβεβαιωθεί, με τους Clarkson, May και Hammond να φεύγουν από την Ευρώπη και να ταξιδεύουν στη βορειοδυτική ακτή της Αφρικής, και πιο συγκεκριμένα στη Μαυριτανία.