Νέο Ford Fiesta Van!


Η παραγωγή του νέου Ford Fiesta Van ξεκίνησε στο εργοστάσιο της Ford στην Κολονία της Γερμανίας. Αυτό το τελευταίο μέλος της πολυπληθούς οικογένειας επαγγελματικών οχημάτων της Ford πρόκειται να κυκλοφορήσει στην αγορά στις αρχές της επόμενης χρο-νιάς, και θα διατίθεται σε πάνω από δώδεκα Ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων η Βρετανία, Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία.
  • 10/11/2003
&00 Η παραγωγή του νέου Ford Fiesta Van ξεκίνησε στο εργοστάσιο της Ford στην Κολωνία της Γερμανίας. Αυτό το τελευταίο μέλος της πολυπληθούς οικογένειας επαγγελματικών οχημάτων της Ford πρόκειται να κυκλοφορήσει στην αγορά στις αρχές της επόμενης χρο-νιάς, και θα διατίθεται σε πάνω από δώδεκα Ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων η Βρετανία, Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία.
Η Ford προγραμματίζει την παραγωγή μέχρι 70 αυτοκινήτων Fiesta Van ημερησίως. Το Fiesta Van, που θα διατίθεται είτε με τον βενζινοκινητήρα 1.3 λίτρων 68 ίππων Duratec ή με τον πετρελαιοκινητήρα 1.4 λίτρων 68 ίππων Duratorq TDCi, μοιράζεται την ίδια γραμμή παραγωγής με τις 5θυρες και 3θυρες εκδόσεις Fiesta και το Ford Fusion.
Με το λανσάρισμα του νέου, μικρού επαγγελματικού αυτοκινήτου και τη μεγαλύτερη ζήτηση για το Fiesta, η Ford θα αυξήσει την παραγωγή της στην Κολονία από 1.610 σε 1.710 μονάδες την ημέρα.
Η Ford και οι προμηθευτές της πρόσφατα επένδυσαν πάνω από 600 εκατομμύρια δολάρια στον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεών τους παραγωγής στην Κολωνία. Μετά την πλήρη ανα-βάθμισή του, το εργοστάσιο θεωρείται πρότυπο σύγχρονων και ευέλικτων μεθόδων παρα-γωγής αυτοκινήτων στην Ευρώπη.

e-go.gr