Nέο Honda CR-V: Διαθέσιμο στην ελληνική αγορά από 33.650 ευρώ


Η πέμπτη γενιά του Honda CR-V ξεκινά την εμπορική της σταδιοδρομία στην χώρα μας με έναν νέο κινητήρα 1.5 λίτρων βενζίνης και αρκετές εκδόσεις εξοπλισμού

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 8/10/2018

Σε επίσημη εκδήλωση παρουσίασης του νέου Honda CRV που γίνεται σήμερα για τους δημοσιογράφους του Ειδικού Τύπου ανακοινώθηκαν οι τιμές του SUV της ιαπωνικής εταιρίας στην χώρα μας.

Η βασική έκδοση εφοδιάζεται με τον κινητήρα των 1,5 λίτρων με απόδοση στους 173 ίππους και κίνηση μόνο στους εμπρός τροχούς. Στην έκδοση αυτή η τιμή του ξεκινά από τα 33.650 ευρώ, στην έκδοση comfort η οποία περιλαμβάνει αυτόματο κλιματισμό, infotainment με οθόνη 5 ιντσών, το σύστημα ασφαλείας Honda Sensing και πολλά ακόμα.

Λίγο πιο πάνω βρίσκεται η έκδοση Elegance (πάλι με τον κινητήρα στους 173 ίππους και δικίνητη μετάδοση), με επιπλέον σε σχέση με την Comfort τον διζωνικό κλιματισμό, τους αισθητήρες και την κάμερα οπισθοπορείας, ζάντες 18 ιντσών, το Honda Connect με οθόνη 7 ιντσών κ.λπ. Στην ίδια έκδοση προσφέρεται και ως τετρακίνητο με την τιμή να ξεκινά από τα 36.550 ευρώ. Η έκδοση Lifestyle η οποία προσφέρεται μόνο ως τετρακίνητη ξεκινά από τα 41.650 ευρώ και έχει επιπλέον αρκετά στοιχεία πολυτέλειας όπως δερμάτινο σαλόνι και πολλά έξτρα συστήματα ασφαλείας και άνεσης.

Στις εκδόσεις Elegance και Lifestyle (οι οποίες έρχονται κατά παραγγελία) υπάρχει και η δυνατότητα για αυτόματο κιβώτιο CVT 7 σχέσεων, με τον κινητήρα να αποδίδει σ' αυτή την περίπτωση 193 άλογα. Υπάρχει επίσης και η δυνατότητα για 7θέσια διάταξη των καθισμάτων. Η Elegance CVT ξεκινά από τα 38.550 ευρώ ενώ η αντίστοιχη Lifestyle (με στάνταρ την τετρακίνηση) ξεκινά από τα 44.650 ευρώ.

Αναλυτικά οι τιμές του νέου Ηonda CR-V έχουν ως εξής: