Νέο ηλεκτρικό ετοιμάζει η KIA


ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΥΗ Η ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΕΝΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΕΟ CONCEPT CAR ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: ΚΙΑ
  • 21/2/2019

Όπως μπορούμε να δούμε το βλέμμα επικεντρώνεται στο φωτεινό μοτίβο που δημιουργούν τα LED στους προβολείς με την ιδιαιτερότητα πως περνούν και μέσα από την μάσκα δημιουργώντας ένα ενιαίο περίγραμμα. Επίσης, το λογότυπο της εταιρίας είναι φωτιζόμενο με την εμπρός όψη να δείχνει γενικότερα δυναμική και τους θόλους των τροχών να εξέχουν.

To ΚΙΑ Electric Concept θα κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνιση στο σαλόνι της Γενεύης, εκεί όπου οι Κορεάτες θα παρουσιάσουν και το XCeed. Η KIA διαθέτει ήδη στην αγορά το ηλεκτρικό Niro (και τις σχετικές υβριδικές του εκδόσεις) και στόχος της εταιρίας είναι η παραγωγή ενός νέου ηλεκτρικού που θα έχει εντελώς ευρωπαϊκό προσανατολισμό.

"Ο αυτοκινητιστικός σχεδιασμός θα πρέπει να διεγείρει τις αισθήσεις και αυτό δεν πρέπει να αλλάξει ακόμη και σε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο», δήλωσε ο Gregory Guillaume, Αντιπρόεδρος Ντιζάιν για την Kia Motors Ευρώπη. Επιπρόσθετα ο Guillaume αναφέρει πως η οδηγική εμπειρία με αυτό το αυτοκίνητο θα είναι πρωτόγνωρη, αφήνοντας υπονοούμενα για την πιθανή παραγωγή του.