Nέο λιπαντικό Selenia Abarth 5W-40


Η FIAT Group Automobiles Hellas διαθέτει στην ελληνική αγορά το νέο λιπαντικό Selenia Abarth 5W-40.

  • 12/4/2011

Η FIAT Group Automobiles Hellas διαθέτει στην ελληνική αγορά το νέο λιπαντικό Selenia Abarth 5W-40.

Πρόκειται για ένα πλήρως συνθετικό λιπαντικό σχεδιασμένο για κινητήρες βενζίνης υψηλής απόδοσης εφοδιασμένους με το σύστημα Multiair. 

Στους κινητήρες Multiair το λιπαντικό εκτός από την λίπανση του κινητήρα και την απαγωγή θερμότητας είναι επιφορτισμένο με μία ακόμα λειτουργία: είναι το υδραυλικό υγρό που ελέγχει τον χρονισμό και τη βύθιση των βαλβίδων. 

Η αποδοτικότητα του ως υδραυλικό υγρό διασφαλίζεται από τη σταθερότητα των χημικών και φυσικών χαρακτηριστικών του κάτω από όλες τις συνθήκες, αλλά και από την ενισχυμένη δράση του κατά της δημιουργίας αφρού.

Παράλληλα το Selenia Abarth 5W-40 έχει αυξημένες ιδιότητες καθαρισμού και απαγωγής θερμότητας, παραμένει ρευστό ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες και διατηρεί σταθερό το ιξώδες του, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη προστασία και τις καλύτερες επιδόσεις σε όλη τη διάρκεια της ζωής. Τέλος, είναι το μοναδικό λιπαντικό που έχει πάρει έγκριση από την Abarth για χρήση στο Abarth Punto Evo.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων διανομέων της FIAT Group Automobiles Hellas.