Νέο Nissan Kiiro με… άρωμα «Batman»!


Η νέα έκδοση του επιτυχημένου Juke που λανσάρει η Nissan είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την νέα ταινία «The Batman» της Warner Bros

  • 24/1/2022

Στην ταινία The Batman, που αναμένεται και στη χώρα μας, θα πρωταγωνιστούν ο Bruce Wayne ως Batman και η Selina Kyle ως Catwoman.

Λαμβάνοντας το όνομα από την ιαπωνική λέξη Kiiro, που σημαίνει "Κίτρινο", αυτή η ειδική έκδοση του Juke αποκαλύπτει ένα νέο και πολύ μοντέρνο χρώμα αμαξώματος που ονομάζεται Ceramic Grey, το οποίο συνδυάζεται με μια σειρά κίτρινων φινιρισμάτων "spiced lemon" στο κάτω μέρος του μπροστινού προφυλακτήρα, στη βάση των θυρών και στον πίσω προφυλακτήρα.

Αυτές οι πινελιές κίτρινου δυναμισμό στην εξωτερική σχεδίαση του Juke Kiiro. Μια πρόσθετη λεπτομέρεια που τραβάει τα βλέμματα είναι το φινίρισμα αλουμινίου στο χείλος του μπροστινού μαρσπιέ.

Η σχεδίαση των ζαντών 19 ιντσών του Juke Kiiro προέρχεται από την κορυφαία έκδοση Tekna, αλλά είναι βαμμένη μαύρη για να της δώσει μια μοναδική πινελιά.

Στο εσωτερικό, τα καθίσματα είναι επενδεδυμένα με μαύρη και γκρι δερματίνη. Εκτός από αυτό το νέο υλικό, τα μπροστινά και πίσω καθίσματα διαθέτουν κίτρινες ραφές, όπως και το κεντρικό υποβραχιόνιο, η κεντρική κονσόλα και οι μπροστινές πόρτες

Η ειδική έκδοση Juke Kiiro θα περιοριστεί σε μόλις 5.000 μονάδες και ακολουθεί τις προηγούμενες ειδικές εκδόσεις Juke Kuro (μαύρο) και Juke Shiro (λευκό) της πρώτης γενιάς του ιαπωνικού crossover.

Όπως και η υπόλοιπη γκάμα, το JUKE Kiiro κινείται από έναν 3κύλινδρο βενζινοκινητήρα ενός λίτρου με απόδοση 114 ίππους και 200Nm ροπής. Στάνταρ διατίθεται το χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων, ενώ υπάρχει και η επιλογή ενός αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη με paddle shifts.