Νέο πρόγραμμα "SEAT Plus" και τα οφέλη δεν έχουν όρια


Νέο προωθητικό πρόγραμμα της SEAT Τεχνοκάρ από 22/09/2014.

  • 23/9/2014

Από τη Δευτέρα 22/09/2014 βρίσκεται σε ισχύ το νέο προωθητικό πρόγραμμα της SEAT Τεχνοκάρ, SEAT Plus.

Με τις παροχές του νέου προγράμματος, είστε βέβαιοι πως πήρατε την σωστή απόφαση επιλέγοντας το αγαπημένο σας μοντέλο SEAT, αφού το μόνο που θα σας απασχολεί θα είναι πλέον η απόλαυση της οδήγησης.

Με μια από τις πιο ανταγωνιστικές προτάσεις αυτή την στιγμή στην αγορά, επιλέγοντας SEAT εξασφαλίζετε άμεσο και χειροπιαστό όφελος την στιγμή της αγοράς και παράλληλα ξένοιαστη συμβίωση με το νέο σας SEAT για πολλά χρόνια. Και φυσικά πάντα με το εξαιρετικό value for money που προσφέρουν όλα τα μοντέλα μας, με αξεπέραστη οικονομία χρήσης, κορυφαία ασφάλεια και δυναμικό σχεδιασμό.

Tα κύρια σημεία του νέου προωθητικού προγράμματος

- Δωρεάν όφελος απόσυρσης για όλους.

H SEAT παρέχει την δυνατότητα στον πελάτη να κερδίσει εξολοκλήρου το όφελος της απόσυρσης το οποίο φτάνει έως 2.800€, ανεξάρτητα αν έχει ή όχι να αποσύρει παλαιό αυτοκίνητο.

- Δωρεάν συντήρηση για 2 χρόνια (ή 30.000χλμ).

Η παροχή του δωρεάν service περιλαμβάνει ολόκληρο το κόστος της εργασίας και των ανταλλακτικών για 2 χρόνια ή 30.000χλμ (για 2 δηλαδή προγραμματισμένες συντηρήσεις), σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή και φυσικά χρησιμοποιώντας αποκλειστικά γνήσια ανταλλακτικά SEAT και λιπαντικά Castrol Edge Professional.

- Δυνατότητα επέκτασης εργοστασιακής εγγύησης 2+2 χρόνια (ή 80.000χλμ)

Για πρώτη φορά η SEAT προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες της να επιλέξουν την επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης 2+2 χρόνια ή 80.000χλμ, με την ελάχιστη δυνατή επιβάρυνση και με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις που ισχύουν και για την βασική εγγύηση των πρώτων δύο χρόνων.

Επιπρόσθετα των παραπάνω χαρακτηριστικών, η εμπορική παρουσία της SEAT ενισχύεται περαιτέρω με τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και τις σημαντικές εκπτώσεις που συνεχίζουν να προσφέρονται για όλα τα μοντέλα μας επί του προτεινόμενου τιμοκαταλόγου λιανικής (μέχρι και 1.740€) καθώς και με τα πακέτα πρόσθετου εργοστασιακού εξοπλισμού “Plus” που χαρίζουν όφελος μέχρι και 70% προς τον πελάτη, προσφέροντας σημαντικό πρόσθετο εξοπλισμό σε μοναδικές τιμές.

Το νέο προωθητικό πρόγραμμα SEAT Plus ισχύει από τις 22/9 και μέχρι τέλη Νοεμβρίου.