Νέο ρεκόρ επισκεπτών για το BMW Welt


Μετά τον περσινό αριθμό ρεκόρ των 2,3 εκατομμυρίων ατόμων από όλο τον κόσμο, το BMW Welt κατέγραψε στις 4 Ιουλίου 2012 συνολικό αριθμό δέκα εκατομμυρίων επισκεπτών από τις 20 Οκτωβρίου του 2007 που άνοιξε τις πύλες του. 

  • 6/7/2012

Μετά τον περσινό αριθμό ρεκόρ των 2,3 εκατομμυρίων ατόμων από όλο τον κόσμο, το BMW Welt κατέγραψε στις 4 Ιουλίου 2012 συνολικό αριθμό δέκα εκατομμυρίων επισκεπτών από τις 20 Οκτωβρίου του 2007 που άνοιξε τις πύλες του.

Τον 10εκατομμυριοστό επισκέπτη με το όνομα Patrick Zanker υποδέχτηκε προσωπικά ο Thomas Muderlak, επικεφαλής του BMW Welt και ο πρεσβευτής του BMW brand, Πρίγκιπας της Βαυαρίας, ενώ αξιοσημείωτο είναι το δώρο που δόθηκε για την περίσταση: ο Patrick Zanker θα μπορεί να βιώσει τη ‘γνήσια οδηγική απόλαυση BMW’ για τέσσερις εβδομάδες με μία BMW Z4.

«Δέκα εκατομμύρια ενθουσιώδεις οπαδοί BMW σε πέντε μόλις χρόνια επιβεβαιώνουν ότι το πολυδιάστατο πρόγραμμά μας και η συναρπαστική αρχιτεκτονική του κτιρίου μας κάνουν το BMW Welt ένα μέρος για ξεχωριστές στιγμές. Τα επόμενα χρόνια, θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να προσφέρουμε μία μοναδική στο είδος εμπειρία του brand για μικρούς και μεγάλους» δήλωσε ο Thomas Muderlak.

Δέκα εκατομμύρια επισκέπτες από όλο τον κόσμο

Οι επισκέπτες του BMW Welt έρχονται από όλες τις ηπείρους. Ο μεγαλύτερος αριθμός διεθνών επισκεπτών, 13% συνολικά, προέρχεται από τις ΗΠΑ, και ακολουθεί η Βρετανία με 8%. Η πλειοψηφία των επισκεπτών - το 59% - προέρχεται από τη Γερμανία, με το 37% από τη Βαυαρία. Σχεδόν τέσσερα εκατομμύρια άνθρωποι έχουν επισκεφθεί το  BMW Welt πάνω από μία φορά.

Παραδόσεις αυτοκινήτων, προτάσεις γάμων και Junior Campus

Η θεματολογία που προσφέρει το BMW Welt είναι τόσο ποικίλη όσο το προφίλ των επισκεπτών του. Ένα ιδιαίτερο γεγονός για πολλούς οπαδούς BMW που έρχονται από μακριά είναι η παραλαβή του νέου αυτοκινήτου τους. Συνολικά πάνω από 76.000 οχήματα έχουν δοθεί μέχρι τώρα στους νέους ιδιοκτήτες τους. Για το 10% όσων έρχονται να παραλάβουν τα οχήματά τους, δεν είναι η πρώτη φορά. Μερικοί κάνουν ακόμα περισσότερα βήματα θέλοντας να δείξουν την αγάπη τους στη BMW: Εκμεταλλεύονται την επίσκεψή τους στο BMW Welt για να κάνουν πρόταση γάμου στη σύντροφό τους.

Ενήλικες και παιδιά μπορούν να γνωρίσουν πού χτυπά η καρδιά του BMW brand με περιήγηση σε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες ατραξιόν της Βαυαρίας. Πάνω από  165.000 επισκέπτες έχουν ήδη κάνει πάνω από 21.000 περιηγήσεις στο BMW Welt. Όμως το BMW Welt δεν φροντίζει μόνο για τους ενήλικες οπαδούς των αυτοκινήτων: Τα τελευταία χρόνια, πάνω από 85.000 παιδιά και νέοι έχουν λάβει μέρος στα προγράμματα BMW Junior ή έχουν παρευρεθεί σε ένα από τα 1.250 πάρτι γενεθλίων που έχουν πραγματοποιηθεί στο Junior Campus.

Περισσότερες πληροφορίες για το BMW Welt στο: www.bmw-welt.com.