Νέο Shell V-Power Diesel: Η εξέλιξη στο Diesel


H πιο σύγχρονη γενιά καυσίμων της Shell, ανώτερης απόδοσης και τεχνολογίας, είναι εδώ!

  • 27/9/2016

Με γνώμονα την εξυπηρέτηση των αναγκών του σύγχρονου οδηγού και την προσφορά υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών, η Coral πρωτοπορεί και λανσάρει το νέο και βελτιωμένο πετρέλαιο κίνησης Shell V-Power Diesel. Το νέο αυτό καύσιμο αποδεικνύει έμπρακτα για ακόμα μία φορά τη στρατηγική δέσμευση της εταιρείας για δημιουργία καινοτόμων προϊόντων που καλύπτουν κάθε απαίτηση των καταναλωτών, αλλά και των πιο προηγμένων κινητήρων.

Συγκεκριμένα, τo ΝΕΟ Shell V-Power Diesel διαθέτει νέα και πιο ισχυρή καθαριστική τεχνολογία, η οποία του χαρίζει 30% περισσότερη καθαριστική δύναμη*. Με την πάροδο του χρόνου, συνήθως δημιουργούνται επικαθήσεις στο σύστημα ψεκασμού του κινητήρα. Αυτή η συσσώρευση ιζημάτων μπορεί να οδηγήσει σε μείωση ισχύος και απόδοσης. Το ΝΕΟ Shell V-Power Diesel είναι η απάντηση στο πρόβλημα αυτό, καθώς έχει σχεδιαστεί ειδικά για να δρα άμεσα στον κινητήρα αποκαθιστώντας και διατηρώντας τη δύναμή του με αποτέλεσμα να προσφέρει στον κινητήρα σας τη μέγιστη ισχύ και απόδοση. 

Επιπλέον, διαθέτει την ειδική τεχνολογία GTL. To συνθετικό GTL (Gas to Liquids) είναι ένα ειδικό συστατικό που αναπτύχθηκε αποκλειστικά από τα εργαστήρια της Shell. Συντίθεται από φυσικό αέριο και χαρακτηρίζεται από εξαιρετική καθαρότητα προσφέροντας καθαρότερη και αποδοτικότερη καύση, ενώ διαθέτει και σημαντικά αυξημένο αριθμό κετανίων σε σχέση με το απλό πετρέλαιο κίνησης. Επιπλέον, το νέο Shell V-Power Diesel έχει ειδικές αντιδιαβρωτικές ιδιότητες που αποτρέπουν τη διάβρωση στα μεταλλικά μέρη του κινητήρα, αντιαφριστικά χαρακτηριστικά για γρηγορότερο και αποδοτικότερο ανεφοδιασμό και εξαιρετικές κρυοσκοπικές ιδιότητες που διασφαλίζουν την υψηλή απόδοση του καυσίμου και στις πιο ψυχρές θερμοκρασίες.

Το ΝΕΟ Shell V-Power Diesel αποτελεί την πιο σύγχρονη γενιά καυσίμων και συνοπτικά προσφέρει:

• 30% περισσότερη καθαριστική δύναμη
• Τεχνολογία GTL
• Αυξημένο αριθμό κετανίων 
• Ειδικές αντιδιαβρωτικές ιδιότητες
• Αντιαφριστικά χαρακτηριστικά 
• Εξαιρετικές κρυοσκοπικές ιδιότητες

Ο Γιώργος Θωμαΐδης, Γενικός Διευθυντής της Coral στην Ελλάδα, δήλωσε για το νέο Shell V-Power diesel: «Θεωρούμε υποχρέωσή μας να παρέχουμε στον Έλληνα οδηγό την καλύτερη τεχνολογία καυσίμων που έχει να προσφέρει η Shell. Γι’ αυτό και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που φέρνουμε στην ελληνική αγορά την πιο προηγμένη σύνθεση διαφοροποιημένου πετρελαίου κίνησης που έχει βγει από μακροχρόνιες μελέτες των εργαστηρίων της Shell. Το καινούριο V-Power Diesel προσφέρει ακόμα καλύτερη οδηγική απόλαυση και προστασία του κινητήρα».

Επίσης το νέο πετρέλαιο κίνησης Shell V-Power Diesel είναι φιλικό προς το περιβάλλον λόγω καθαρότερης καύσης, είναι δε το μοναδικό πετρέλαιο στην αγορά που έχει μοριακό ιχνηθέτη, μία ουσία που διασφαλίζει πλήρως την ποιότητα του καυσίμου για το αυτοκίνητό σας.