Νέο teaser για τη νέα Porsche Macan


Αυτό είναι πιθανότατα το τελευταίο teaser στοιχείο που δίνει στην δημοσιότητα η γερμανική εταιρία προτού τα αποκαλυπτήρια της νέας Macan που αναμένονται προσεχώς.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 25/7/2018

Στην συγκεκριμένη σκοτεινή φωτογραφία διακρίνεται το φωτεινό περίγραμμα των πίσω φωτιστικών σωμάτων με την ενιαία φωτεινή δέσμη ως ένα σημείο άμεσης αναγνωρισιμότητας. Μπροστά ο καινούργιος προφυλακτήρας θα μοιάζει με αυτόν της Macan GTS, οπότε θα έχει μικρότερες εισαγωγές αέρα, ενώ συνολικά το εμπρός μέρος θα δείχνει πιο χαμηλό. Κάποιες αλλαγές, ειδικά στα φώτα αναμένονται και στο πίσω μέρος.

Στο εσωτερικό η αναδιάταξη των αεραγωγών θα επιστρέψει τη χρήση μια μεγαλύτερης οθόνης στην κεντρική κονσόλα. Φυσικά θα αναβαθμιστούν τα συστήματα υποβοήθησης και αυτό του infotainment, ενώ όπως συνηθίζεται θα γίνουν κάποιες αλλαγές στις επενδύσεις και στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται.

Σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες η βασική δίλιτρη έκδοση θα αποδίδει 300 PS (αντί για 252) και η Macan S με το V6 τρίλιτρο μοτέρ θα φτάνει τα 360 PS (και εδώ θα υπάρχει αύξηση της ισχύος). Επίσης η Turbo με το νέο εξακύλινδρο των 2,9 lt θα έχει και αυτή αύξηση κατά 40 PS ανεβαίνοντας στους 440 PS. Η νέα Macan δεν θα έχει πετρελαιοκίνητη έκδοση, ενώ μία υβριδική θα υπάρξει από την επόμενη νέα γενιά. Περισσότερα θα έχουμε πολύ σύντομα.