Νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα Alfa Romeo


Από το Μάιο η Alfa Romeo σας δίνει τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε το αυτοκίνητο των ονείρων σας, προκαταβάλλοντας μόνο το 50% της αξίας του, με το ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρόγραμμα Alfa Premium Choice.

  • 3/6/2014

Από το Μάιο η Alfa Romeo σας δίνει τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε το αυτοκίνητο των ονείρων σας, προκαταβάλλοντας μόνο το 50% της αξίας του, με το ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρόγραμμα Alfa Premium Choice.

Με το πρόγραμμα Alfa Premium Choice μπορεί κανείς να κάνει δική του την Alfa Romeo Giulietta πληρώνοντας προκαταβολή κατά την αγορά μόνο €10.900* ή την Alfa Romeo MiTo με €8.400*. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία άτοκη περίοδο χάριτος 12 μηνών, δίνοντάς σας την επιλογή μετά τους 12 μήνες να αποπληρώσετε το αυτοκίνητό σας μετρητοίς ή να αιτηθείτε την επαναχρηματοδότηση του υπολοίπου 50% μέσω FGA Bank ενώ ακόμα έχετε το δικαίωμα επαναγοράς.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε πως με το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα καταβάλλοντας κανείς ως προκαταβολή με την αγορά μόνο το 50% της αξίας της, δηλαδή €10.900*, αποκτά την Giulietta με τον πλούσιο εξοπλισμό της έκδοσης Distinctive και τον οικονομικό κινητήρα Diesel 1.6 105hp JTDM-2. Η Giulietta Distinctive περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, προβολείς ομίχλης, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, cruise control, ζάντες αλουμινίου 17", επιλογέα δυναμικής κατάστασης αυτοκινήτου Alfa DNA και σύστημα infotainment U-Connect με οθόνη αφής 5". Αντίστοιχα, με €8.400* προκαταβολή από το Μάιο μπορεί κανείς να κάνει δική του τη MiTo Distinctive με τον οικονομικό κινητήρα Diesel 1.3 85hp JTDM-2, που δεν επιβαρύνεται με τέλη κυκλοφορίας, και έναν πλούσιο εξοπλισμό που περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου 16", δερμάτινο τιμόνι και το σύστημα U-Connect με την οθόνη αφής 5".

Με το πρόγραμμα Alfa Premium Choice μπορείτε από το Μάιο να κάνετε ένα όνειρό σας πραγματικότητα: Να αποκτήσετε τη δική σας Alfa Romeo, με την κορυφαία τεχνολογία, τους δυνατούς κινητήρες και το ασύγκριτο ιταλικό design, πληρώνοντας σήμερα μόνο το 50% της αξίας της και το υπόλοιπο να το εξοφλήσετε από το 2015, με τη λήξη της άτοκης 12μηνης περιόδου χάριτος. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.alfaromeo.gr.

* Η χρηματοδότηση προσφέρεται μέσω της FGA Bank, στο επίσημο δίκτυο διανομής Alfa Romeo που συμμετέχει στην ενέργεια. Δεν περιλαμβάνονται έξοδα φακέλου, ταξινόμησης και ασφάλισης.