Νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα από την Peugeot


To Peugeot “Future 6” προσφέρει 6μηνη άτοκη περίοδο χάριτος, όφελος νέας τιμής και 5ετή εργοστασιακή εγγύηση!

  • 1/6/2016

H Peugeot φέρνει την επανάσταση στα χρηματοδοτικά προγράμματα με το Peugeot Future 6, το νέο πρόγραμμα απόκτησης Peugeot που σχεδιάστηκε για να αφαιρέσει το οικονομικό άγχος από την απόκτηση αυτοκινήτου!

Με το εν λόγω πρόγραμμα, οι πελάτες της μάρκας μπορούν να αγοράσουν σήμερα το καινούργιο τους Peugeot και να αρχίσουν να αποπληρώνουν τις δόσεις τους ύστερα από 6 μήνες, άτοκα.

Θα είναι απόλυτα εξασφαλισμένοι, με 5 χρόνια Εργοστασιακής Εγγύησης αλλά θα κερδίσουν και ακόμα περισσότερα καθώς με το Όφελος Νέας Τιμής εξασφαλίζουν τιμές αγοράς χαμηλότερες ακόμα και από αυτές τις απόσυρσης!

Με το Peugeot Future 6, ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί εύκολα να αποκτήσει ένα από τα νέα μοντέλα της Peugeot, που σήμερα διαθέτει την πιο φρέσκια γκάμα στην ιστορία της, με αυτοκίνητα τελευταίας γενιάς, προηγμένης τεχνολογίας ασφάλειας και με εκπληκτικά αποδοτικούς και οικονομικούς κινητήρες.

Τα νέα Peugeot 108, Peugeot 208, Peugeot 2008 και Peugeot 308 εξοπλίζονται με τους παγκοσμίως βραβευμένους κινητήρες “Best in class” Blue Hdi πετρελαίου και PureTech βενζίνης που προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερο όφελος λόγω μέγιστης απόδοσης, χαμηλής κατανάλωσης και μηδενικών τελών κυκλοφορίας.