Nissan: Ένα νέο Juke κάθε 105 sec!


8 χρόνια χρειάστηκαν, για να φτάσει η Nissan στην παραγωγή του εκατομμυριοστού Juke στο εργοστάσιό της στο Sunderland της Μεγάλης Βρετανίας. Το εργοστάσιο κατασκευάζει ένα νέο Juke κάθε 105 sec!

  • 17/7/2018

Το σύγχρονο Nissan Juke, ένα από τα πρώτα μικρά crossover, είναι διαθέσιμο με μια μεγάλη σειρά δυνατοτήτων εξατομίκευσής του, αφού οι πιθανοί συνδυασμοί φτάνουν τον τεράστιο αριθμό «23.000»! Μάλιστα, το εκατομμυριοστό μοντέλο είναι της εξοπλιστικής έκδοσης Techna και είναι μπλε χρώματος.

Ο Kevin Fitzpatrick, αντιπρόεδρος της Nissan Europe δήλωσε σχετικά: «Πριν από 8 χρόνια δεν είχαμε δει κάτι ανάλογο του Juke στην αγορά. Τελικά, αυτό δημιούργησε ουσιαστικά μία νέα κατηγορία και έφερε ένα πρωτότυπο στιλ. Σήμερα γιορτάζουμε την παραγωγή του εκατομμυριοστού μοντέλου του και το Juke παραμένει ο ηγέτης της κατηγορίας του. Είναι τρομερό, που το μοντέλο του 2018, με όλες τις βελτιώσεις και τις δυνατότητες εξατομίκευσης είναι τόσο δημοφιλές όσο η έκδοση, που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής για 1η φορά το 2010».

Το Juke ήταν το 2ο crossover της Nissan, που παράγεται στο βρετανικό εργοστάσιο, έπειτα από το Qashqai, το οποίο ξεκίνησε το 2006. Παρότι βρίσκεται στην αγορά από το 2010, το Nissan Juke παραμένει ένα ενδιαφέρον μοντέλο της αγοράς, το οποίο σημείωσε το 2017 στην Ευρώπη 95.000 πωλήσεις. Η τελευταία ανανέωσή του περιλάμβανε περισσότερες premium παρεμβάσεις, όπως τη σκουρόχρωμη γρίλια, σχήματος V με το λογότυπο της εταιρείας, τις ζάντες νέας σχεδίασης, αλλά και τα νέα χρώματα τόσο για το εσωτερικό όσο και για το αμάξωμα.