Nissan NP300 Navara: International Pick-up για το 2016


Το νέο Nissan Navara NP300 κατέκτησε το Διεθνές Βραβείο του Pick-up για το 2016.

  • 18/11/2015

Το νέο Nissan Navara NP300 κατέκτησε το Διεθνές Βραβείο του Pick-up για το 2016, σε τελετή που έλαβε χώρα στη Λυών της Γαλλίας.

Το ολόφρεσκο Nissan Navara NP300 κατέκτησε την πρώτη θέση κερδίζοντας “σκληρούς” ανταγωνιστές  όπως τα  Mitsubishi L200 και Ford Ranger, με την κριτική επιτροπή του θεσμού να το επαινεί τόσο για τις εντός αλλά και για τις εκτός δρόμου ικανότητές του,  για τις δυνατές επιδόσεις του κινητήρα του, όσο και για τις δυνατότητες του ωφέλιμου φορτίου του.

Το νέο NP300 Navara εκρίθη υπό τις αυστηρές διαδικασίες του θεσμού του International Pick-up, με βάση τις off-road ικανότητές του, την απόδοσή του στο δρόμο αλλά και το value for money. Όλα τα pick-up που συμμετείχαν στις δοκιμασίες, εξετάστηκαν και ως προς το έργο που προσφέρουν, περιλαμβανομένων και των ελκτικών δυνατοτήτων τους.

Το νέο NP300 Navara  διαθέτει την άνεση και την φινέτσα των καταξιωμένων Crossover της Nissan,  διατηρώντας παράλληλα  την αναγνωρισμένη off-road ικανότητα, την αντοχή και τη δυνατότητα φόρτωσης ενός γνήσιου Navara.

Το στιβαρό πλαίσιο του νέου μοντέλου εισάγει μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης τη ολοκαίνουργιας πίσω ανάρτησης πέντε συνδέσμων στην έκδοση Double Cab, καθώς και μια ευμεγέθη καρότσα φόρτωσης, που είναι 67 χιλιοστά μακρύτερη από το προηγούμενο μοντέλο.

Με έναν πλούτο καινοτόμων αλλά και προσιτών τεχνολογιών, μοναδικών στην κατηγορία των pick-up,  όπως  το Around View Monitor (AVM) και το Forward  Emergency Braking (FEB), που προσδίδουν μοναδικά χαρακτηριστικά πρακτικότητας και ασφάλειας, το νέο NP300 Navara  ανεβάζει ψηλά τον πήχη της οδικής συμπεριφοράς.

Ο Philippe Guérin-Boutaud, Corporate Vice President της Nissan LCV BU, δήλωσε: «Αυτό το σημαντικό βραβείο για τη Nissan,  μας επιτρέπει να γιορτάσουμε τα 80 χρόνια εμπειρίας μας στα pick-up.  Οι αυστηρές δοκιμές του  International Pick-up of the Year, αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τον σκληροτράχηλο αλλά και  καινοτόμο χαρακτήρα του νέου Navara».

Η παραγωγή του νέου NP300 Navara ξεκίνησε πολύ πρόσφατα, στις υπερσύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις της Nissan στην Βαρκελώνη, ενώ στην Ελλάδα αναμένεται στο τέλος του πρώτου τριμήνου του 2016.