Nissan ProPilot σε… μπαλάκι του γκολφ! (Video)


Θέλετε να γίνεται ο επόμενος Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο γκολφ; Η Nissan έχει τη λύση!

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 29/8/2019

Ξεχάστε τον κόπο, την πολυετή ενασχόληση και τις πολύπλοκες αναλύσεις και συνδυασμούς στο γκολφ. Το επόμενο «ace» είναι εύκολο (και το μεθεπόμενο και όλα όσα θέλετε εσείς και όχι οι συνθήκες του γηπέδου ή του περιβάλλοντος).

Το μόνο που χρειάζεστε είναι τα μπαλάκια του γκολφ που δημιούργησαν οι τεχνικοί της Nissan. Εφάρμοσαν την τεχνολογία «ProPilot 2» σε αυτά και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Και διασκεδαστικό!

Το σύστημα «ProPilot 2» έχει αναβαθμιστεί και τοποθετήθηκε για πρώτη φορά στο καινούργιο Nissan Skyline. Πλέον, αυτό συνεργάζεται με το σύστημα πλοήγησης και έχει τη δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης σε όλη την επιλεγείσα διαδρομή, η οποία πραγματοποιείται σε αυτοκινητόδρομο. Το μπαλάκι του γκολφ που δημιούργησαν οι τεχνικοί της ιαπωνικής εταιρείας έχει ενσωματωμένο έναν μικρό ηλεκτροκινητήρα, ο οποίος φροντίζει να του δίνει κίνηση όταν το χτυπήσει το μπαστούνι. Μια κάμερα που υπάρχει στον χώρο καταγράφει τη θέση που βρίσκεται το μπαλάκι και αυτή της τρύπας. Το σύστημα επιλέγει τη σωστή διαδρομή μέχρι αυτό να βρει τον στόχο του.

Ας δούμε πώς λειτουργεί στην πράξη με τη βοήθεια του συμπαθέστατου τετράχρονου πιτσιρικά (και μελλοντικού Πρωταθλητή του γκολφ, ίσως;).