Nissan Pulsar: Από 14.990€ στην Ελλάδα!


Η Nissan ξαναμπαίνει στο χώρο των κλασικών μικρομεσαίων hatch με το ολοκαίνουριο Pulsar.

  • 28/10/2014

Ευρύχωρο, με στυλ και γεμάτο τεχνολογία σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρεία, το νέο Nissan Pulsar, ήρθε και στη χώρα με μεγάλες προσδοκίες!

Χρησιμοποιώντας την ίδια προσέγγιση και σκέψη στον σχεδιασμό, όπως και στα καταξιωμένα crossovers της μάρκας, η Nissan επεκτείνει την γκάμα της, για μια ακόμα φορά, με ένα συναρπαστικό, νέο οικογενειακό hatchback που ακούει στο όνομα PULSAR. Συνδυάζοντας την τολμηρή σχεδίαση, τις  τεχνολογικές καινοτομίες, αλλά και κορυφαίους εσωτερικούς χώρους για την κατηγορία του, το νέο Nissan PULSAR φέρνει μια νέα διάσταση στην κατηγορία C, προσφέροντας όλα τα γνωστά καλούδια της Nissan σε ένα ολοκαίνουργιο, κομψό πακέτο.

Με την προσθήκη του Pulsar, η Nissan φιλοδοξεί  να προσφέρει ένα μοντέλο με έξυπνο σχεδιασμό και τεχνολογικές καινοτομίες. Σχεδιασμένο για να προσελκύσει ένα ευρύ φάσμα  αγοραστών, τόσο από μέχρι πρότινος κατόχους αυτοκινήτων της κατηγορίας D, όσο και από εκείνους που θέλουν να «ανέβουν» από την κατηγορία Β, το Pulsar επιδεικνύει τις σχεδιαστικές ικανότητές της Nissan, εισάγοντας παράλληλα μια σειρά από τεχνολογίες, μερικές εκ των οποίων είναι νεόφερτες για την κατηγορία του. Με εξαιρετικά υλικά αλλά και ποιότητα κατασκευής, το Pulsar προσφέρει στους υποψήφιους αγοραστές του, premium χαρακτηριστικά και αντίστοιχα υψηλού επιπέδου οδηγική εμπειρία.

Το Pulsar, γίνεται άμεσα αναγνωρίσιμο χάρη στη δυναμικού σχεδιασμού, τύπου V,  μάσκα με το   σήμα της Nissan, καθώς και από τους προβολείς σχήματος  μπούμερανγκ αλλά και τις μυώδεις καμπύλες του. Το νέο Pulsar, έχει σχεδιαστεί για την Ευρώπη και θα κατασκευάζεται στις παραγωγικές εγκαταστάσεις της  Nissan, στη Βαρκελώνη.

Υιοθετώντας το ίδιο σχεδιαστικό DNA με τα ακαταμάχητα QASHQAI και X-TRAIL, το PULSAR συνδυάζει τις έντονες γραμμές με προσοχή στη λεπτομέρεια, αποτελώντας ένα κομψό, με σπορ εμφάνιση hatchback. Ακολουθώντας το ίδιο σχεδιαστικό μοτίβο με τα crossovers της μάρκας, το PULSAR χαρακτηρίζεται από τους μεγάλους τροχούς, την κωνικού τύπου μεσαία γραμμή και το ρέον προφίλ.

Η απόλυτη, premium προσέγγιση συνεχίζεται και στο εσωτερικό του PULSAR, όπου η υψηλή ποιότητα των υλικών, o σαφής προσανατολισμός στο σχεδιασμό, αλλά και ο πλούσιος εξοπλισμός του, το κατατάσσουν σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από την κατηγορία του.

Χάρη στο μακρύτερο μεταξόνιο στην κατηγορία του (2.700 χιλιοστά) και την έξυπνη χωροταξία, το PULSAR προσφέρει σημαντικά περισσότερο χώρο για τα πόδια των πίσω  επιβατών αλλά και στο ύψος των ώμων, σε σχέση με τα μοντέλα του ανταγωνισμού. Στην πραγματικότητα, με 692 χιλιοστά ωφέλιμο χώρο για τα γόνατα των πίσω επιβατών, το PULSAR είναι πιο ευρύχωρο και από αρκετά μοντέλα της κατηγορίας D.

Παρ 'όλα αυτά, το PULSAR διατηρεί ένα μικρό αποτύπωμα (με μήκος 4.385 χιλιοστά), γεγονός που το καθιστά εύκολο στο παρκάρισμα σε στενό αστικό περιβάλλον.

Σε πλήρη αρμονία με τις προσδοκίες ενός ιδιοκτήτη αυτοκινήτου Nissan, το νέο PULSAR είναι εξοπλισμένο με μια σειρά από προσβάσιμες και χρήσιμες τεχνολογίες, που σχεδιάστηκαν για να αισθάνεται ο οδηγός του το αίσθημα της εμπιστοσύνης, αλλά και της άνεσης που αυτό αποπνέει. Στην περίπτωση του PULSAR, η φήμη που ακολουθεί τη Nissan ως προς την εισαγωγή νέων τεχνολογιών, πρωτοποριακών για την κατηγορία του κάθε μοντέλου της, έχει τώρα ενισχυθεί με μια ευρεία γκάμα χαρακτηριστικών, που συνήθως συναντώνται σε premium ή πολυτελή μοντέλα.  

Το προηγμένο σύστημα ασφαλείας Safety Shield της Nissan, που αποτελείται από μια παλέτα συστημάτων και τεχνολογιών που συνδυάζονται ώστε να προσφέρουν ένα πλήρες και ολοκληρωμένο «δίχτυ ασφάλειας» για τον  οδηγό και τους επιβάτες, δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει από τον σχεδιασμό του PULSAR.

Οι παραπάνω προηγμένες αλλά και πολύ χρήσιμες τεχνολογίες, εντασσόμενες στο νέο PULSAR, υποστηρίζουν με τον πλέον καλύτερο τρόπο το έργο του οδηγού, ώστε να απολαύσει στο έπακρο τη δυναμική του αυτοκινήτου, με το αίσθημα της απόλυτης εμπιστοσύνης. Μεταξύ των συστημάτων που προσφέρονται στο νέο PULSAR είναι το Σύστημα Πέδησης Έκτακτης Ανάγκης (Forward Emergency Braking), το Σύστημα Ανίχνευσης Κινούμενων Εμποδίων (Moving Object Detection), η Προειδοποίηση Απότομης Αλλαγής Λωρίδας Κυκλοφορίας (Lane Departure Warning) και η Προειδοποίηση Τυφλού Σημείου (Blind Spot Warning).

Επιπλέον, το PULSAR διαθέτει το δεύτερης γενιάς σύστημα NissanConnect, συνοδευόμενο από μια σειρά καινοτόμων χαρακτηριστικών, όπως πλήρη συνδεσιμότητα με smartphones, αλλά και πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία από χρήσιμες και ενημερωτικές εφαρμογές.

Το Nissan PULSAR, κινείται από 2 κινητήρες turbo που συνδυάζουν στο βέλτιστο βαθμό την απόδοση και την οικονομία. Συγκεκριμένα, ο 1,2 λίτρων DIG-T κινητήρας βενζίνης, αποδίδει την εκπληκτική, για το μέγεθός του, ισχύ των 115 PS, ενώ το μοτέρ πετρελαίου των 1,5 λίτρων dCi παράγει 110 PS και 260 Nm ροπής.

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη φιλοσοφία του downsizing της Nissan, οι κινητήρες του νέου PULSAR είναι αφενός υψηλής απόδοσης, αφετέρου διακρίνονται για τις χαμηλές εκπομπές CO2 που βρίσκονται κάτω από 95 gr/km.  

Το νέο Nissan PULSAR θα διατίθεται σε τρείς εκδόσεις εξοπλισμού, τις  Energy, Acenta και Techna αντίστοιχα, που θα καλύψουν τις ανάγκες ακόμα και των πλέον απαιτητικών αγοραστών. Όλα τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό, καθώς και με οθόνη πολλαπλών ενδείξεων 5 ιντσών, τοποθετημένη στον κεντρικό πίνακα οργάνων. Επιπλέον, στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις είναι το  Σύστημα Παρακολούθησης της Πίεσης των Ελαστικών, οι 6 αερόσακοι, όπως και το σύστημα  Start & Stop, αλλά και συνδεσιμότητα Bluetooth.

Η έκδοση Acenta διαθέτει επιπλέον ζάντες αλουμινίου, διζωνικό κλιματισμό, αισθητήρες φώτων, υαλοκαθαριστήρων, αυτόματο αντιθαμβωτικό κεντρικό καθρέπτη, έξυπνο κλειδί με μπουτόν εκκίνησης κινητήρα, αλλά  και δερμάτινο τιμόνι, όπως και επιλογέα ταχυτήτων.

Παράλληλα, τα μοντέλα της έκδοσης Acenta έχουν τη δυνατότητα να εφοδιαστούν (προαιρετικά) με την οθόνη αφής του συστήματος ψυχαγωγίας, επικοινωνίας και πλοήγησης Nissan Connect, το Around View Monitor, το Nissan Safety Shield, αλλά και με προβολείς LED. Για τους πιο απαιτητικούς ιδιοκτήτες της συγκεκριμένης έκδοσης, η Nissan έχει φροντίσει να διαθέσει (ως προαιρετική επιλογή)  ζάντες αλουμινίου 17-ιντσών ,  αλλά και φιμέ κρύσταλλα πίσω.

Στην κορυφαία έκδοση Techna, oι ιδιοκτήτες θα απολαύσουν ως στάνταρ στον εξοπλισμό του αυτοκινήτου τα Nissan Safety Shield, NissanConnect, Around View Monitor, Forward Emergency Braking, όπως και ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, καθώς και LED προβολείς. Τα δερμάτινα και θερμαινόμενα καθίσματα είναι διαθέσιμα ως επιλογές, για εκείνους που επιζητούν την απόλυτη πολυτέλεια και άνεση.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΑ