Ο Άγιος Βασίλης έφερε στον «άνεργο» Cristiano Ronaldo ένα αυτοκίνητο 300.000€! (video)


Ο CR7 μπορεί φέτος να μην ήταν το... καλύτερο παιδί, ωστόσο ο Άγιος Βασίλης δεν τον ξέχασε και του έφερε ένα πολυτελές αυτοκίνητο για να το προσθέσει στην πανάκριβη συλλογή του.

  • 27/12/2022

Πριν πάμε στο ξετύλιγμα του δώρου θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο Πορτογάλος superstar βρέθηκε εκτός της Manchester United και αμέσως μετά έσταξε «φαρμάκι» για τον προπονητή της ομάδας Erik ten Hag. Στη συνέχεια ταξίδεψε στο Κατάρ με την Πορτογαλία όμως και εκεί υπήρξαν εντάσεις μετά την απόφαση του Φερνάντο Σάντος να μην του δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής στη διοργάνωση.

Πλέον εδώ και μερικές μέρες ο Ronaldo εμφανίζεται έτοιμος να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία και να φορέσει τη φανέλα της Al-Nassr, υπογράφοντας ηγεμονικό συμβόλαιο που θα του αποφέρει σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ένα ποσό κοντά στα 200.000.000€!

Μέχρι να ολοκληρωθεί ο «χρυσό» deal η σύντροφός του Georgina Rodriguez αποφάσισε να στήσει μια έκπληξη στον αγαπημένο της για να ξεχαστεί από όλα τα δυσάρεστα γεγονότα των τελευταίων μηνών. Έτσι προχώρησε στην αγορά μια εντυπωσιακής Rolls-Royce Dwan η οποία διακοσμήθηκε με έναν τεράστιο φιόγκο.

Τη στιγμή που ο Cristiano αντίκρισε το νέο του «παιχνίδι» δεν κατάφερε να κρύψει την έκπληξή του ενώ αμέσως μετά αυτός και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του μπήκαν μέσα στο αυτοκίνητο για να το χαρούν.

H Rolls-Royce Dawn είναι η μοναδική convertible πρόταση στη γκάμα των Βρετανών και αυτό την κάνει ακόμα πιο μοναδική. Κάτω από το καπό της βρίσκεται ένας V12 κινητήρας των 6,6 lt που αποδίδει 571 PS και 820 Nm ροπής μέσω ενός αυτόματο κιβώτιου ταχυτήτων των 8 σχέσεων.

Εκτός από την πολυτέλεια που ξεχειλίζει σε κάθε της σημείο η Dawn αναποκρίνεται άψογα και στο κομμάτι των επιδόσεων με τον κατασκευαστή να ισχυρίζεται ότι μπορεί να επιταχύνει το 0-100 km/h σε λιγότερο από 5 sec. ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Georgina κάνει δώρο στον αγαπημένο της ένα αυτοκίνητο. Το ίδιο είχε πράξει τον περασμένο Φεβρουάριο όταν ο ποδοσφαιριστής γιόρταζε τα 37α γενέθλια λαμβάνοντας ως δώρο από την καλή του μία Cadillac Escalade ESV, ενώ το 2020, όταν γινόταν 35 ετών, είδε μια μαύρη Mercedes-AMG G 63 Brabus να μπαίνει στο γκαράζ του.

Τέλος θυμίζουμε ότι ο Ronaldo διαθέτει ήδη πανάκριβη συλλογή αυτοκινήτων που η συνολική της αξία ξεπερνάει το ποσό των 20.000.000€. Ανάμεσα στα πολυτελή μοντέλα που φιλοξενεί στο γκαράζ του βρίσκεται μία περιορισμένης παραγωγής Bugatti Centodieci, μια Bentley Flying Spur, μία McLaren Senna και μία Ferrari Monza SP2.