O Alonso θα είναι και στις 24 Ώρες του Le Mans


Μετά την όχι και τόσο επιτυχημένη εμφάνισή του στις 24 Ώρες της Daytona, όπου τερμάτισε στην 38η θέση λόγω μηχανικών προβλημάτων, ο Fernando Alonso συμφώνησε με την Toyota να τρέξει σε όσο το δυνατόν πιο πολλούς αγώνες του πρωταθλήματος WEC.

  • 31/1/2018



Ο Ισπανός δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 θα προσπαθήσει να υλοποιήσει ένα όνειρό του, να έχει κερδίσει δηλαδή το Γκραν Πρι του Μονακό, το Indy 500 και τις 24 Ώρες του Le Mans, στις οποίες φέτος θα δώσει σίγουρα το παρόν.

Αντίθετα είναι βέβαιο πως θα λείψει από τον αγώνα της Ιαπωνίας στην Fuji, στις 21 Οκτωβρίου, μιας και την ίδια ημέρα είναι το Γκραν Πρι των ΗΠΑ.

Άλλωστε η Φόρμουλα 1 είναι η βασική του προτεραιότητα, κάτι που επιβεβαίωσαν και οι άνθρωποι της McLaren που του έδωσαν την άδεια να μετέχει στο πρωτάθλημα WEC και στο Le Mans. Μάλιστα ο Ισπανός τους ευχαρίστησε για αυτό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η συμφωνία μου να τρέξω στο WΕC έγινε εφικτή μόνο λόγω της κατανόησης και της καλής σχέσης που έχω με τη McLaren. Είμαι ευτυχής που άκουσαν και κατάλαβαν τι σημαίνει αυτό για μένα».