Ο αμήχανος Raikkonen σε διαφημιστικό της Alfa Romeo (Video)


ΟΙ ΑΓΓΑΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ K. RAIKKONEN Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ALFA ROMEO ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗΣ STELVIO.

  • 3/1/2020

Στους δρόμους του Μονακό διαδραματίζεται το νέο διαφημιστικό σποτ της Alfa Romeo Stelvio για τις ανάγκες του οποίου επιστρατεύθηκε ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 και πιλότος της ιταλικής φίρμας Kimi Raikkonen.

Ο Φινλανδός εμφανίζεται να… βολτάρει στους δρόμους του πριγκιπάτου καταφθάνοντας καθυστερημένος στο ραντεβού του με μια αιθέρια ύπαρξη.

H πρώτη δικαιολογία που του έρχεται στο μυαλό είναι ότι δεν γνώριζε τη διαδρομή, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πείσει κανέναν, όχι μόνον γιατί στους ίδιους δρόμους έχει γνωρίσει ουκ ολίγες αγωνιστικές επιτυχίες αλλά και γιατί ο Φινλανδός δεν… φημίζεται για τις υποκριτικές δυνατότητές του.

Πριν από περίπου 10 ημέρες, ο K. Raikkonen συμμετείχε σε ένα χριστουγεννιάτικο video της Alfa Romeo στον ρόλο του βοηθού του Άγιου Βασίλη, χωρίς παρόλα αυτά να καταφέρει να ξεχωρίσει για το υποκριτικό του ταλέντο.