Ο Chris Harris «ξεζουμίζει» τη νέα Porsche 911 GT3 RS - Tο στοιχείο που τον απογοήτευσε (video)


O Βρετανός δημοσιογράφος πήρε στα χέρια του τη νέα Porsche 911 GT3 RS και δοκίμασε τα όριά της μέσα στην πίστα του Silverstone. 

  • 10/10/2022

Αν υπάρχει ένα δημοσιογράφος ο οποίος είναι γνωστός για την ιδιαίτερη σχέση που έχει αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια με τα μοντέλα της Porsche, αυτός δεν είναι άλλος από τον Chris Harris.

Ο Βρετανός είχε τις προηγούμενες ημέρες την ευκαιρία να πάρει στα χέρια του τη νέα 911 GT3 RS (992) και να την εξετάσει εξονυχιστικά, πριν μπει στη θέση του οδηγού για να "εισβάλει" στην πίστα του Silverstone και να την οδηγήσει στα όρια.

Η παρουσίαση της πρότασης έγινε για λογαριασμό του καναλιού Collecting Cars στο Youtube και ξεκινάει με τον Harris να παρουσιάζει όλα τα αεροδυναμικά «καλούδια» που έχουν απογειώσει την κάθετη δύναμη σε δυσθεώρητα επίπεδα, κάνοντας το αυτοκίνητο να συμπεριφέρεται αριστουργηματικά, τόσο στις στροφές όσο και στο φρενάρισμα.

O πρώην παρουσιαστής της εκπομπής Top Gear σε όλη τη διάρκεια της δοκιμής έσταζε... μέλι για τη νέα 911 GT3 RS ωστόσο υπήρχε ένα σημείο που τον απογοήτευσε και δεν το έκρυψε. Η αρνητική αναφορά έγινε για τις λαβές στις θύρες τις οποίες χαρακτήρισε «χαζές», πιστεύοντας ότι δεν συνάδουν με όλα αυτά τα αεροδυναμικά στοιχεία του μοντέλου.

Δείτε αναλυτικά την παρουσίαση του Chris Harris στο παρακάτω video…