Ο Christian Bale γίνεται Enzo Ferrari!


Σε μια χρονιά που με τον θρύλο του ιδρυτή της Φεράρι θέλουν να ασχοληθούν τόσο ο Μαικλ Μαν, όσο και ο Ρόμπερτ ντε Νίρο, ο Κρίστιαν Μπέιλ βρίσκει την θέση του στο ρόλο του θρυλικού ιδρυτή της πιο διάσημης αυτοκινητιστικής φίρμας.

  • 22/8/2015

Οι φανατικοί «ακόλουθοι» του «σκληρού» Μάικλ Μαν σίγουρα θα θυμούνται πως πριν λίγα χρόνια, ο σκηνοθέτης είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον να σκηνοθετήσει μια ιστορία βασισμένη στο βιβλίο «Go Like Hell: Ford, Ferrari, and Their Battle for Speed and Glory at Le Mans» του Έι Τζ. Μπαίμ, και πιο συγκεκριμένα να εστιάσει στη μεγάλη κόντρα που είχε ξεσπάσει μεταξύ της Ford και της Ferrari το 1966.

Το σχέδιο κρίθηκε τότε μη πραγματοποιήσιμο, λόγω υψηλού budget, μα ο Μάικλ Μαν ποτέ δεν έπαψε να ελπίζει στην υλοποίησή του.

Σύμφωνα με το Variety, ο Μαν δήλωσε πως πρόκειται να εμπλακεί στο σχέδιο που άφησε τότε, αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο, σκηνοθετώντας την βιογραφία του Ένζο Φεράρι, του ιδρυτή της μεγαλύτερης αγωνιστικής φίρμας αυτοκινήτου που πέρασε ποτέ από τη φλεγόμενη άσφαλτο.

Βασισμένο στο βιβλίο του Μπροκ Γέιτς, με τίτλο «Enzo Ferrari: The Man, the Cars, the Races», το σχέδιο αρχικά είχε δοθεί στον Σίντνει Πόλακ, με πρωταγωνιστή τότε τον Αλ Πατσίνο. Όλα αυτά σχεδόν μια δεκαετία πίσω.

Περισσότερα στο cinemag.gr.