Ο Daniel Ricciardo πουλά τη McLaren 720S Spider από τα χρόνια του στην ομάδα (photos)


Ο Daniel Ricciardo έβαλε πωλητήριο στην αναβαθμισμένη McLaren 720S Spider που είχε στα χρόνια του στην ομώνυμη ομάδα της Formula 1.

  • ΦΩΤΟ: Autotrader.co.uk, McLaren New Forest
  • 6/6/2023

Ο Daniel Ricciardo θέλει να αφήσει κάθε τι που μπορεί να του θυμίζει την διετία του στη McLaren. Αυτό κάνει πια και με την 720S Spider που έλαβε από την εταιρεία ως οδηγός της.

Ο Αυστραλός έχει θέσει το αυτοκίνητο προς πωλήση μέσω της McLaren New Forest στο Ηνωμένο Βασίλειο, με αρχική τιμή πώλησης τις 217.450 λίρες (περί τα 252.000 ευρώ). 

Στην αγγελία φαίνεται πως ο Ricciardo οδήγησε το αυτοκίνητο το 2022, ενώ συνολικά έχει γράψει 10.000 χιλιόμετρα στο οδόμετρο.

Στο εξωτερικό, το supercar ξεχωρίζει από το χρώμα του, ονόματι Lantana Purple, ενώ το look συμπληρώνουν οι ζάντες 19 ίντσων εμπρός και 20 ιντσών πίσω, σε χρώμα γκρι, ενώ οι δαγκάνες των φρένων κάνουν αντίθεση με έντονο κίτρινο χρώμα.

Το μοντέλο έχει εξοπλιστεί με διάφορα πακέτα αναβάθμισης. Φέρει το Performance Plus Pack, το Convenience Pack, το Exterior Carbon Fiber Upgrade Pack 1, Interior Carbon Fiber Pack 3, καθώς και θερμαινόμενα καθίσματα και υποβοήθηση για το παρκάρισμα.

Υπενθυμίζεται πως το μοντέλο φέρει 4λιτρο V8 κινητήρα με δύο turbo, απόδοσης 720 PS και 770 Nm ροπής.