Ο διαμορφωτής της Lamborghini Huracan Sterrato θα σε κάνει να... χάσεις την μπάλα (photos)


Αν ανήκετε σε αυτούς που τους αρέσει να «χάνονται» μέσα στους configurators των κατασκευαστών, τότε σας βρήκαμε το νέο, αγαπημένο σας παιχνίδι.

  • 12/12/2022

Η Huracan Sterrato αποκαλύφθηκε μόλις πριν από λίγες ημέρες και ουσιαστικά βγάζει εκτός δρόμου τη Lamborghini. Πρόκειται για την πρώτη εκτός δρόμου έκδοση του υπεραυτοκίνητου με τον V10 της Lamborghini και είναι επίσης η τελευταία παραλλαγή πριν σταματήσει η κυκλοφορία του και αντικατασταθεί από ένα αυτοκίνητο που πιθανότατα θα είναι υβριδικό με έναν turbo V8 κινητήρα.

Οι πρώτες παραδόσεις είναι προγραμματισμένες για τα μέσα του 2023 και πριν από λίγες ημέρες οι Ιταλοί ανέβασαν στον «αέρα» τον διαμορφωτή του μοντέλου ώστε οι υποψήφιοι αγοραστές να μπουν και να αρχίσουν να... παίζουν με τις αμέτρητες επιλογές. 

Το πρώτο βήμα της διαμόρφωσης αφορά στον εξωτερικό χρωματισμό και σε αυτό το σημείο αρχίζει να... χάνεται η μπάλα αφού ο κατασκευαστής προσφέρει περισσότερες από 60 βασικές επιλογές τις οποίες έχει ομαδοποιήσει σε 7 κατηγορίες. Ανάμεσα σε αυτές υπάρχει το Ad Personam πρόγραμμα όπου ο αριθμός εκτοξεύεται στις 350 βαφές! 

Αμέσως μετά έχουμε τις ζάντες. Εδώ τα πράγματα δείχνουν λιγότερο περίπλοκα αφού προσφέρονται 3 διαφορετικά σχέδια σε ασημί, μαύρο και χάλκινο χρωματισμό. Η διάμετρος παραμένει κοινή και είναι οι 19 ίντσες ενώ στο επόμενο βήμα εμφανίζονται οι 8 χρωματισμοί στις δαγκάνες των φρένων. 

Το επόμενο βήμα μάς οδηγεί στα αυτοκόλλητα που διακοσμούν το αμάξωμα με μια μεγάλη σειρά από διαθέσιμα σχέδια και χρωματισμούς ενώ ακολουθούν οι μπάρες τις οροφής.

Ο διαμορφωτής κλείνει με τις λεπτομέρειες σε εσωτερικό και εξωτερικό ενώ κάπου εκεί εμφανίζεται και ο κατάλογος με τις προαιρετικές επιλογές εξοπλισμού που δίνει τη δυνατότητα στους αγοραστές να "στήσουν" τη Sterrato στα μέτρα τους. 

Αν θέλετε και εσείς να «παίξετε» με τον διαμορφωτή μπορείτε να μπείτε εδώ και να ζήσετε το όνειρο.