O Dieter Zetsche ψάχνει για... δουλειά μετά την Daimler (Video)


Γνωστός για το χιούμορ του και την άνεσή του με τον φακό, ο CEO της Daimler φτιάχνει ένα εντελώς ανατρεπτικό χριστουγεννιάτικο μήνυμα.
 

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 20/12/2018

Πρόκειται αναμφίβολα για έναν από τους σταρ της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας τα τελευταία χρόνια και σίγουρα ένας άνθρωπος χαρισματικός. Και μαζί με όλα αυτά είναι και ένας άκρως επικοινωνιακός τύπος, μία φιγούρα που λατρεύει τον φακό και ο φακός του ανταποδίδει τα μέγιστα.

Ο Dieter Zetsche έφτιαξε το κλασικό χριστουγεννιάτικο μήνυμα με ένα εντελώς αντισυμβατικό τρόπο. Καθώς όπως έχει ανακοινωθεί θα εγκαταλείψει την θέση του μέσα στην χρονιά, τον βλέπουμε να βρίσκεται σε γραφείο αναζήτησης εργασίας, απέναντι στον Άγιο Βασίλη.

Μετά από διάφορες προτάσεις που του γίνονται, μεταξύ αυτών ως εργάτης στην γραμμή παραγωγής ή ακόμα και στην ομάδα της Formula 1, τελικά δέχεται μία δοκιμαστική εργασία δίπλα στον Άγιο Βασίλη για δύο χρόνια, όσο θα κρατήσει και η πρόσκαιρη αποστρατεία του πριν επιστρέψει και πάλι στην εταιρία.

Με πολύ χιούμορ και διάθεση αυτοσαρκασμού ο "μουστάκιας" καταφέρνει να φτιάξει ένα εντελώς διαφορετικό χριστουγεννιάτικο video που μόνο ο ίδιος θα μπορούσε να βγάλει εις πέρας. Όπως άλλωστε έγινε και με την ίδια την εταιρία, που μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις για την γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, και με τα σκάνδαλα να έρχονται το ένα μετά το άλλο, την έχει φέρει στην πρώτη θέση των premium κατασκευαστών, ενώ ανοίγει διάπλατα τις πόρτες για το μέλλον.