Ο Francois Delecour παραδίδει δωρεάν μαθήματα πλαγιολίσθησης (Video)


Μια εμβληματική μορφή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ, o Francois Delecour, βρέθηκε πίσω από το τιμόνι μιας BMW M2 παραδίδοντας μαθήματα πλαγιολίσθησης στους ακόλουθούς του στη δημοφιλή πλατφόρμα του facebook.

  • 11/11/2020

Για όσους έχουν ακολουθήσει έστω και μία φορά στη ζωή τους το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ, τότε ο Francois Delecour δεν αποτελεί μία άγνωστη «ποσότητα».

Για τους υπόλοιπους οφείλουμε να αναφέρουμε ότι ο 58χρονος, σήμερα, οδηγός αγώνων από τη Γαλλία υπήρξε ένας από τους καλύτερους ασφάλτινους "πιλότους" του WRC και ένας από τους πιο αγαπητούς προσφέροντας θέαμα τόσο στην άσφαλτο όσο και στο χώμα.

Έχοντας κατακτήσει τέσσερις νίκες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ στην καριέρα του όχι όμως και κάποιον τίτλο, ο Francois Delecour έχει αποσυρθεί από την πρώτη γραμμή του μηχανοκίνητου αθλητισμού, χωρίς παρ’ όλα αυτά να έχει ξεχάσει την τέχνη της οδήγησης.

Απτή απόδειξη το video που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, συγκεντρώνοντας πλήθος θετικών αντιδράσεων και σχολίων.

Ο Γάλλος βρέθηκε πίσω από το τιμόνι μιας BMW M2 στο ασφαλές περιβάλλον μια πίστας, προσφέροντας δωρεάν μαθήματα πλαγιολίσθησης. Τα in car πλάνα είναι άκρως εντυπωσιακά και ενδεικτικά των ικανοτήτων ενός οδηγού με πολυετή εμπειρία σε ασφάλτινα και χωμάτινα τερέν.

Αν μέχρι σήμερα, λοιπόν, δεν γνωρίζατε τον Francois Delecour αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να τον μάθετε και να θαυμάσετε τον τρόπο με τον οποίο ελέγχει το ατίθασο πίσω τμήμα μιας BMW M2.