O γείτονας του Rosberg τον βοήθησε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα (video)


Όταν σε προσεγγίζει ένας πρώην πρωταθλητής της Formula 1 και ζητάει ευγενικά μία βόλτα με το αυτοκίνητό σου, όσο… περίεργος τύπος και αν είσαι απλά δεν μπορείς να του το αρνηθείς.

  • 27/12/2021

Ο Nico Rosberg από το 2016 δεν βρίσκεται στον κόσμο της Formula 1. Αφού ολοκλήρωσε με θριαμβευτικό τρόπο την καριέρα του, κατακτώντας το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αποφάσισε να "χτίσει" μια πιο ενεργή παρουσία στο YouTube ανεβάζοντας videos στο προσωπικό του κανάλι.

Πριν από λίγο καιρό ο αριθμός των συνδρομητών ξεπέρασε το 1.000.000 και ο πρώην πιλότος θέλησε να ευχαριστήσει όσους ακολουθούν το περιεχόμενό του ανεβάζοντας ένα video στο οποίο πραγματοποιεί ένα μεγάλο του όνειρο: Να οδηγήσει μια Ferrari F40. Για να το εκπληρώσει χρειάστηκε η καλή θέληση του γείτονά του ο οποίος είναι κάτοχος του συγκεκριμένου supercar. Ο Rosberg έβλεπε την F40 καιρό να είναι σταθμευμένη στο υπόγειο γκαράζ του κτιρίου που διαμένει στο Μονακό, χωρίς να γνωρίζει τον ιδιοκτήτη.

Έτσι αποφάσισε μία μέρα να κολλήσει δύο χαρτάκια στο τζάμι ως σημείωμα στα οποία έγραφε: «Αγαπητέ γείτονα, είμαι ο Nico Rosberg, παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 το 2016 και όνειρό μου είναι να οδηγήσω μια Ferrari F40. Θα με αφήσεις να οδηγήσω τη δική σου;» Ο καλός γείτονας ανταποκρίθηκε θετικά και o Rosberg έκανε ένα video διάρκειας 12:54 λεπτών με την μοναδική εμπειρία του.

Δείτε το video…