Ο ήχος της Pagani Huayra R θυμίζει παλιές καλές εποχές της Formula 1 (video)


Όσες φορές και να έχει ακούσει κανείς το... ατμοσφαιρικό soundtrack της Pagani Huayra R, κάθε φορά θα μοιάζει σαν να είναι η πρώτη. Δυναμώστε τον ήχο και απολαύστε το!  

  • 3/7/2022

Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε τον μοναδικό ήχο που βγαίνει από τα τέσσερα τελικά εξατμίσεων μίας Pagani Huayra R. Κάθε φορά όμως που συμβαίνει το πρόσωπό μας παίρνει ακριβώς την ίδια έκφραση θαυμασμού αφού το ηχητικό αποτέλεσμα του ιταλικού hypercar είναι κάτι το εξωπραγματικό.

Ένα από τα λίγα αυτοκίνητα που έχουν παραχθεί (30 συνολικά)βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στην πίστα της Monza στο πλαίσιο της έκθεσηw MIMO (Milano Monza Motor Show) και ο φακός του καναλιού NM2255 στο YouTube είχε την ευκαιρία να το καταγράψει.

Πριν πατήσετε play και απολαύσετε το ηχητικό κρεσέντο σας θυμίζουμε ότι η Pagani Huayra R εφοδιάζεται με έναν ατμοσφαιρικό V12 των 6,0 lt ο οποίος αποδίδει περισσότερους από 880 PS και 750 Nm ροπής, με τη δύναμη να μεταφέρεται στο πίσω άξονα μέσω ενός σειριακού κιβωτίου έξι σχέσεων.

Χάρη στην εκτεταμένη χρήση carbon το συνολικό βάρος δεν ξεπερνάει τα 1.050 kg ενώ ο αεροδυναμικός σχεδιασμός επιτρέπει την παραγωγή 1.000 kg κάθετης δύναμης στην ταχύτητα των 320 km/h.

Ανεβάστε την ένταση του ήχου και δείτε το video...

Πηγή: YouTube/NM2255