Ο ήχος του Dodge Viper των 3.140 PS είναι σκέτη απόλαυση (video)


Ναι, καλά διαβάσατε. H αμερικάνικη Nth Moto απογείωσε σε δυσθεώρητα επίπεδα την ιπποδύναμη ενός Dodge Viper, με τον ήχο που παράγει στο δυναμόμετρο να αποτελεί ένα... ορχηστρικό αριστούργημα!

  • 30/12/2021

H Nth Moto, με έδρα τη Minneapolis των ΗΠΑ, προχώρησε σε μια εξωπραγματική βελτίωση ενός Dodge Viper. Αν και εξωτερικά δεν εμφανίζονται πολλές διαφορές σε σχέση με το εργοστασιακό αυτοκίνητο, κάτω από το καπό οι βελτιωτές κατάφεραν να χωρέσουν έναν V-10 κινητήρααπ' τη νεότερη έκδοση του Viper ο οποίος τροποποιήθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να φιλοξενήσει δύο τεράστια turbo.

Το αποτέλεσμα είναι ένα αυτοκίνητο 3.140 PS με 3259 Nm ροπής! Το "Juggernaut", όπως ονομάστηκε το συγκεκριμένο project, μπήκε στο δυναμόμετρο και πέραν των εντυπωσιακών δεδομένων που κατέγραψε μάς προσέφερε έναν φανταστικό ήχο που μπορείτε να ακούσετε στο παρακάτω video. Στα πρώτα λεπτά ο βελτιωτής κάνει έναν μακρύ μονόλογο για τις “αρετές” του Viper. Για όσους βαριούνται το πολύ "μπλα μπλα" μπορούν να μεταβούν απευθείας στο 14:40' όπου ξεκινά η δράση.

Δείτε το video...