Ο Ken Block σπάει τον… πάγο με το θρυλικό Audi Quattro A2 (video)


Ο Αμερικανός οδηγός ταξίδεψε μέχρι την Αυστρία, έκατσε πίσω από το τιμόνι του αγωνιστικού και το… απογείωσε στην παγωμένη επιφάνεια μίας λίμνης.

  • 4/5/2022

H συνεργασία του Ken Block με την Audi είναι σε ισχύ από τον προηγούμενο Σεπτέμβριο και χάρη σε αυτή έχουμε απολαύσει τους τελευταίους μήνες τον Αμερικανό οδηγό αγώνων να κάθεται πίσω από μοντέλα της εταιρείας και να κάνει αυτό που ξέρει καλά: να τα πηγαίνει με το… πλάι.

Αυτή τη φορά του δόθηκε η ευκαιρία να μπει σε ένα θρυλικό αγωνιστικό που έχει γράψει ιστορία. Ο λόγος για το Audi Quattro A2 Group B για το οποίο ο Ken Block ταξίδεψε στην χιονισμένη Αυστρία και συγκεκριμένα στην πόλη Zell am See την οποία δυσκολεύτηκε αρκετά για να την προφέρει.

Το ταξίδι του είχε αφετηρία το Μόναχο και το αυτοκίνητο που τον οδήγησε στον προορισμό του ήταν ένα Audi e-tron GT. Εκεί πήρε στα χέρια του το θρυλικό μοντέλο το οποίο είχε ανακατασκευαστεί πρόσφατα και δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να βρει τα «κουμπιά» του και να το "απογειώσει" πάνω στην παγωμένη επιφάνεια μιας λίμνης.

Δείτε το εντυπωσιακό video…