Ο Ken Block στο τιμόνι της ηλεκτροκίνητης Mustang Mach-E (Video)


Ενθουσιασμένες από την πρώτη του επαφή με την Ford Mustang Mach-E δηλώνει ο Ken Block, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να δοκιμάσει τις ικανότητες του πολλά υποσχόμενου ηλεκτροκίνητου SUV.

  • 10/12/2019

O γνωστός για τις… ακροβατικές του δεξιότητες Ken Block βρέθηκε για πρώτη φορά πίσω από το τιμόνι της Ford Mustang Mach-E, ενός ηλεκτροκίνητου SUV το οποίο φιλοδοξεί να αποτελέσει τον βασικό ανταγωνιστή των Tesla Model X και Model Y.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Ken Block είχε την ευκαιρία να οδηγήσει ένα ηλεκτροκίνητο όχημα και παρά τις όποιες ενστάσεις διατύπωσε όταν ανακάλυψε ότι Ford Mustang Mach-E πρόκειται για ένα SUV, δήλωσε ενθουσιασμένος μετά το πέρας της καθόλα… πολιτισμένης δοκιμής.

Την ίδια άποψη φαίνεται πως μοιράζονται και οι υπόλοιποι επιβάτες στο εσωτερικό της Mustang Mach-E, μεταξύ των οποίων ο Ben Collins -γνωστός και ως “The Stig”- και ο οδηγός του πρωταθλήματος NASCAR, Billy Johnson.

Μπορεί, λοιπόν, ο Ken Block να μην επιδόθηκε αυτή τη φορά σε εντυπωσιακές πλαγιολισθήσεις, επιδεικνύοντας τον απαραίτητο σεβασμό σε ένα ηλεκτροκίνητο SUV που δεν έχει περάσει στη γραμμή παραγωγής, ωστόσο, τα συμπεράσματα του σύντομου test drive αποδείχθηκαν εξίσου χρήσιμα.