Ο Lando Norris μπαίνει στον διαμορφωτή της McLaren Artura και τον... τερματίζει (video)


Ο Lando Norris έφερε τη McLaren Artura στα μέτρα του και οι χρωματισμοί που διάλεξε «φωνάζουν» τ' όνομά του, αφού προέρχονται από το κράνος του.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: MCLAREN
  • 27/1/2023

Ο Lando Norris «έπαιξε» με τον online διαμορφωτή της McLaren Artura, δημιουργώντας μία ειδική εμφάνιση για το υβριδικό supercar της εταιρείας από το Woking, η οποία φυσικά μιμείται τα χρώματα του κράνους που χρησιμοποιεί συνήθως ο πιλότος στους αγώνες του με τη βρετανική ομάδα.

Φυσικά, ο 23χρονος οδηγός επέλεξε τον χρωματισμό Aurora Blue για το αμάξωμα της Artura, η οποία πρόκειται για την έκδοση Vision. Το εσωτερικό του πακέτου Vision περιλαμβάνει μία ιδιαίτερα σύγχρονη και σπορτίφ εμφάνιση, η οποία συνδυάζεται με τις ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις του δέρματος Nappa σε συνδυασμό με αυτές του υφάσματος alcantara, τα οποία δεσπόζουν στην καμπίνα.

Εκτός από το μπλε ηλεκτρίκ, το κράνος του Norris φέρει φωτεινές κίτρινες λεπτομέρειες, από τις οποίες έχουν «εμπνευστεί» το χρώμα τους οι δαγκάνες των φρένων του οχήματος, κάνοντας την τέλεια αντίθεση με τους μαύρους γυαλιστερούς τροχούς.

Ο Lando φαίνεται να αγαπά ιδιαίτερα το και ανθρακόνημα, καθώς επέλεξε το αντίστοιχο πακέτο τόσο για το εξωτερικό όσο και για το εσωτερικό της Artura. Η μπροστινή αεροτομή, ο διαχύτης, ο πίσω προφυλακτήρας και τα καλύμματα των πλαϊνών καθρεπτών είναι «ντυμένα» με ανθρακόνημα, ενώ στο εσωτερικό μπορεί κανείς να βρει το ίδιο υλικό στους μοχλούς αλλαγής ταχυτήτων, το τιμόνι και τους διακόπτες στις πόρτες.

Η McLaren δημιούργησε ένα ολιγόλεπτο video στο οποίο παρουσιάζεται όλη η διαδικασία τροποποίησης και εξατομίκευσης του υβριδικού supercar, με τον ίδιο τον Lando Norris να μιλά για την έμπνευση και το στυλ του οχήματος, φέρνοντάς το στα μέτρα του και κάνοντας όλες τις απαραίτητες -για τον ίδιο- επιλογές, μπροστά στην κάμερα.

Δείτε τον Norris να σχεδιάζει τη δική του McLaren Artura: