Ο Liam Lawson πήρε ένα γερασμένο Subaru Forester και θέλει να το «απογειώσει» (video)


Ο πρώην οδηγός της AlphaTauri στη Formula 1 Liam Lawson είναι «αμαξάκιας» και το δείχνει με το μεράκι που έχει για το Subaru Forester που αγόρασε.

  • ΦΩΤΟ: Liam Lawson/YouTube
  • 24/1/2024

Ο Liam Lawson έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από το σύντομο πέρασμά του από την AlphaTauri κατά την περυσινή σεζόν της Formula 1, όταν αντικατέστησε τον τραυματία Daniel Ricciardo, παίρνοντας και βαθμούς στη Σιγκαπούρη.

Κι ενώ δενείναι ο οδηγός της διπλανής πόρτας, είναι σίγουρα ένας από εμάς σε ό,τι αφορά την αγάπη για τα αυτοκίνητα και την οδήγηση.

Ο ίδιος διατηρεί ένα κανάλι στο YouTube, στο οποίο παρουσιάζει τη ζωή του στην Αγγλία, αλλά και τα ταξίδια του, εδώ και λίγους μήνες. Έχει μάλιστα 80.000 συνδρομητές, οπότε έχει καταφέρει να συλλέξει ένα σημαντικό κοινό με έξι βίντεο.

Σε νέο του βίντεο παρουσίασε το νέο του project car: ένα αρκετά φθαρμένο από τον χρόνο Subaru Forester S/tb του 2000. Σημειωτέον πως στην καθημερινότητά του οδηγεί ένα Toyota Supra 5ης γενιάς.

Ο Νεοζηλανδός απέκτησε το SUV σε σαφώς χειρότερη από το αναμενόμενο κατάσταση. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι φέρει πηνιοφόρους από το Ebay, και σκάστρα από το Aliexpress.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, η βαφή της οροφής είναι φθαρμένη, είναι χτυπημένο από μικροεπαφές, βρίσκει στο οδόστρωμα σε κάθε λακούβα και αναταραχή στον δρόμο, ενώ ακόμα και το κιβώτιο ταχυτήτων έχει προβλήματα, καθώς όταν ο Lawson βάζεινεκρά και κουνά το λεβιέ, παραδέχεται πως «αυτό δεν είναι νεκρά».

Ο ίδιος αποκάλυψε πως το Forester θα είναι ένα projectcar για τους επόμενους δύο μήνες στους οποίους θα παραμείνει στην πατρίδα του, ενώ το τελικό αποτέλεσμα θα πωληθεί σε δημοπρασία με τα έσοδα να δίνονται για φιλανθρωπικούς σκοπούς

Και πάλι, σπάνια βλέπουμε οδηγούς αυτού του επιπέδου να ασχολούνται με τέτοια projects, και υπάρχει κάτι το αναζωογονητικό σε αυτό.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτό το Subaru Impreza WRX 22B STI Coupe θα «πιάσει» ποσό supercar (photos, video)

O Richard Hammond επανενώθηκε με το Subaru Impreza WRX STI που λάτρεψε (video)

Διαρροή: Αυτό είναι το νέο Subaru Forester MY2025 (photos)