Ο Max Verstappen για πρώτη φορά πίσω από το τιμόνι μιας Honda NSX-GT (photos)


Ο Max Verstappen βρέθηκε στην πίστα του Motegi στα πλαίσια της 'Thanks Day' της Honda, και οδήγησε για πρώτη φορά ένα αυτοκίνητο κατηγορίας Super GT, που δεν είναι άλλο από την Honda NSX-GT.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: HONDA RACING - TWITER
  • 27/11/2022

Η χαλάρωση των μέτρων κατά της πανδημίας στην Ιαπωνία, και το άνοιγμα των συνόρων της χώρας, επέτρεψε την επιστροφή της 'Thanks Day' της Honda στην πίστα Motegi.

Είναι η πρώτη φορά από το 2019 που η Honda έχει την ευκαιρία να υποδεχτεί όλους τους διεθνείς πρωταθλητές και οδηγούς της, σε μία εκδήλωση εορτασμού της νικηφόρας σεζόν της εταιρείας σε όλες τις κατηγορίες που συμμετείχε.

Πολλοί αστέρες του μηχανοκίνητου αθλητισμού, συμπεριλαμβανομένων των Sergio Perez, Pierre Gasly, και Yuki Tsunoda, Marc Marquez και Takaaki Nakagami του MotoGP, αλλά και του δύο φορές νικητή στο Indy 500, Takuma Sato, βρέθηκαν στην πίστα για να γιορτάσουν την ολοκλήρωση ακόμα μιας επιτυχημένης χρονιάς για την Honda. Πρωταθλητές και μη, έκαναν δοκιμές με ιδιαίτερα μονοθέσια, μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα τουρισμού, προσφέροντας ένα εξαιρετικό θέαμα στους τυχερούς παρευρισκόμενους fans.

Από την εκδήλωση φυσικά δεν έλειπε ο 2 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Max Verstappen, ο οποίος μάλιστα οδήγησε για πρώτη φορά στην καριέρα του ένα αυτοκίνητο SuperGT. Πρόκειται για μία Honda NSX-GT, την οποία ο Ολλανδός είχε την ευκαιρία να οδηγήσει εχθές, Σάββατο 26 Νοεμβρίου

Αργότερα, ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» τον Verstappen να συνομιλεί με τον 2 φορές πρωταθλητή Super GT, Naoki Yamamoto, του οποίου το αυτοκίνητο «δανείστηκε» ο πιλότος της F1, με την εμφάνιση 'Type S' που έφερε τη χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε, να λείπει.