Η πανάκριβη συλλογή αυτοκινήτων του Καρίμ Μπενζεμά (video)


Η σφραγίδα στην επική ανατροπή που πέτυχε η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Λίβερπουλ για το Champions League, μπήκε από τα πόδια του αμετανόητου «petrolhead» Καρίμ Μπενζέμα.

  • 22/2/2023

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν σαρωτική στο Άνφιλντ και παρόλο που βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ με 2-0, πέτυχε τη μεγάλη ανατροπή και επικράτησε της Λίβερπουλ με 5-2. Ένας από τους πρωταγωνιστές της Βασίλισσας ήταν ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας, Καρίμ Μπενζεμά ο οποίος σφράγισε τον θρίαμβο για την ομάδα του με τα δύο γκολ που σημείωσε στο δεύτερο ημίχρονο.

Θυμίζουμε ότι ο Μπενζεμά τον περασμένο Οκτώβριο υποδέχτηκε στην αγκαλιά του τη Χρυσή Μπάλα και έγινε ο πέμπτος Γάλλος που την κατακτά μετά τους τους Ραϊμόν Κοπά (1958), Μισέλ Πλατινί (1983, 1984, 1985), Ζαν-Πιερ Παπέν (1991) και Ζινεντίν Ζιντάν (1998).

Προφανώς η αγάπη του Μπενζεμά για να "παραβιάζει" τις αντίπαλες εστίες είναι γνωστή και αδιαμφισβήτητη. Το ίδιο γνωστή ωστόσο είναι και η αγάπη του τρέφει για τα γρήγορα αυτοκίνητα έχοντας φτιάξει μια πανάκριβη συλλογή, "κομμάτια" της οποίας βλέπουμε συχνά μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media

Μάλιστα στο κανάλι του στο Youtube έχει ανεβάσει ένα επεισόδιο όπου παρουσιάζει τα πιο ξεχωριστά για τον ίδιο μοντέλα. Παράλληλα αποκαλύπτει άγνωστες ιστορίες που κουβαλά το καθένα, τον τρόπο με τον οποίο ξεκίνησε η "μανία" του με τα supercars, ποιο προτιμά για τις καθημερινές μετακινήσεις, αλλά και το αυτοκίνητο που αγόρασε μόλις έβαλε την υπογραφή του στο πρώτο μεγάλο συμβόλαιο.

Δείτε ολόκληρο το video...