Ο Nico Rosberg μπήκε σε ένα αγωνιστικό οff-roader και… τα είδε όλα! (video)


Τρομάζουν, ωρέ, οι πρωταθλητές της Formula 1; Πραφανώς και τρομάζουν, ειδικά αν κινηθούν γρήγορα σε μια off-road διαδρομή, όπως συνέβη στον Nico Rosberg.

  • 8/7/2022

Ποιος θα περίμενε ότι ένας πρώην πρωταθλητής της Formula 1 θα εμφανιζόταν τόσο φοβισμένος μέσα σε ένα αυτοκίνητο; Κι όμως… Πριν από λίγες ημέρες ο Nico Rosberg βρέθηκε στη χωμάτινη πίστα του Nurburgring για να τρέξει μετο ηλεκτρικό off-roader που ανήκει στην ομάδα του, την Rosberg X Racing.

Η ομάδα διαγωνίζεται στην κατηγορία Extreme E όπου συμμετέχουν άλλες 9 ομάδες και 18 οδηγοί ενώ φέτος δήλωσε συμμετοχή και η McLaren. Όλες οι ομάδες συμμετέχουν με το ίδιο όχημα, το Odyssey 21, που κατασκευάζεται από τη γαλλική Spark Racing Technology.

Αν και στην αρχή ο Nico Rosberg εμφανίστηκε ενθουσιασμένος που θα βρεθεί μέσα στο ηλεκτρικό αγωνιστικό, στη συνέχεια έκανε έναν αναγνωριστικό γύρο και εκεί ξεκίνησαν να εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια προβληματισμού στο πρόσωπό του, βλέποντας τα απότομα μονοπάτια της διαδρομής αλλά και τους τεράστιους βράχους.

Αμέσως μετά έκατσε στη θέση του οδηγού και έκανε τον πρώτο του γρήγορο γύρο όπου έδειξε αρκετά πελαγωμένος με τις απαιτήσεις του αυτοκινήτου αλλά και της πίστας. Αμέσως μετά το τιμόνι πέρασε στα χέρια του πολύ πιο έμπειρου σε αυτές τις συνθήκες Σουηδού Johan Kristofferson, με τον Rosberg να περνάει στη θέση του συνοδηγού. Και κάπου εκεί ξεκίνησαν τα δύσκολα για τον πρώην πιλότο της Formula 1 ο οποίος τα… είδε όλα.

Απολαύστε τον στο παρακάτω video…