Ο Νικηφόρος από τον «Σασμό» λατρεύει την ταχύτητα και τρέχει σε αγώνες ράλλυ (video)


Ο 26χρονος ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας, στη δεύτερη συμμετοχή του σε αγώνα ράλλυ, τράβηξε τα βλέμματα οδηγώντας Renault Clio RS και έδειξε ότι έχει την ταχύτητα για να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία του.  

  • ΦΩΤΟ: Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Αυτοκινήτου Πύργου, Γιω?ργος Αμούτζας / INSTAGRAM
  • 2/5/2023

Αν υπάρχει μία τηλεοπτική σειρά που έχει καθηλώσει το κοινό τα τελευταία χρόνια αυτή είναι σίγουρα ο «Σασμός» που προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του Alpha. Στο cast βρίσκεται και ο ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας, ο οποίος υποδύεται τον Νικηφόρο, το μοναχοπαίδι της Βασιλικής.

Ο Γιώργος Αμούτζας στην τηλεοπτική σειρά του Alpha, «Σασμός».
Ο Γιώργος Αμούτζας στην τηλεοπτική σειρά του Alpha, «Σασμός».

Όσοι ακολουθούν τον 26χρονο ηθοποιό στα προσωπικά του social media θα γνωρίζουν ήδη το πάθος του για την ταχύτητα. Ένα πάθος που τον οδήγησε πριν από μερικά 24ωρα στη συμμετοχή στο Ολυμπιακό Ράλλυ, στο κορυφαίο πρωταθληματικό αγώνα της Ελλάδας, με ένα Renault Clio RS. Στο πλευρό τους ως συνοδηγό είχε τον Γιώργο Ηλιόπουλο, με το δίδυμο να παίρνει την 3η θέση της κατηγορίας F2 και την πρώτη θέση της κατηγορίας C3.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από 15 χρόνια όταν ο ηθοποιός ήταν μόλις 11 ετών και τότε ήταν που μπήκε για πρώτη φορά σε πίστα καρτ. Έκτοτε, ο Γιώργος Ηλιόπουλος εξελίχθηκε σε μέντορα του ηθοποιού στον χώρο της αγωνιστικής οδήγησης.

Το ντεμπούτο του Γιώργου Αμούτζα στους αγώνες έγινε στις αρχές Απριλίου στη Λιβαδειά, ενώ λίγες ημέρες πριν είχε ξεκινήσει μαζί με την ομάδα του, την Power Boost, να τεστάρουν το Renault Clio RS.

Ο Γιώργος Αμούτζας εκτός από τους τέσσερις τροχούς λατρεύει και τους δύο. Στο προφίλ του μπορείτε να βρείτε φωτογραφίες να τρέχει στην πίστα με Suzuki GSX-R 750 αλλά και να... σηκώνει στη μία ρόδα μία Husqvarna Svartpilen 401.

Δείτε το video του ilialive.gr από την εκκίνηση του Ολυμπιακού Ράλλυ...

Κεντρική φωτό: ΑΟΛΑΠ - Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Αυτοκινήτου Πύργου