Ο Πικέ ρίχνει λάδι στην κόντρα με την Σακίρα – Εμφανίστηκε χαμογελαστός να οδηγεί το Renault Twingo (video)


Μπορεί η Σακίρα να χαρακτηρίζει τον εαυτό της «Ferrari» και να χλευάζει τον Πικέ που την αντάλλαξε για ένα... Renault Twingo, ωστόσο ο ίδιος δείχνει απόλυτα ικανοποιημένος από τη νέα του επιλογή.

  • 16/1/2023

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η κόντρα του Ζεράρ Πικέ με την πρώην σύντροφό του Σακίρα, η οποία πριν από μερικές ημέρες κυκλοφόρησε το single «Music Sessions #53» μέσα από το οποίο στάζει φαρμάκι για τον Ισπανό πρώην ποδοσφαιριστή.

Θυμίζουμε ότι μεταξύ άλλων η Κολομβιανή στους στίχους της ανέφερε ότι ο Pique «αντάλλαξε μια Ferrari για ένα Twingo» σε μια προσπάθεια να στρέψει τα βέλη της και προς τη νέα σύντροφο του, την 23χρονη Clara Chia.

Η απάντηση του Πικέ ήρθε με την άφιξή του στα γραφεία του ανεξάρτητου πρωταθλήματος «Kings League» όπου είναι πρόεδρος. Εκεί κατέφθασε οδηγώντας ένα λευκό Renault Twingo από το οποίο αποβιβάστηκε έχοντας σχηματίσει στο πρόσωπο του ένα τεράστιο χαμόγελο γεμάτο νόημα.

Θέση στην κόντρα πήρε και η Renault Ισπανίας η οποία αμέσως μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού ανέβασε στο Instagram φωτογραφία με ένα κόκκινο Renault Twingo το οποίο φέρει τον αριθμό 22 στις πόρτες. Πρόκειται για... σπόντα στον στίχο της Σακίρα που αναφέρει στους στίχους ότι «αξίζω όσο δύο 22άρες».