Ο Richard Hammond μας ξεναγεί στο «μυστικό» του γκαράζ (video)


Ο Richard Hammond φημίζεται για την εκτενή συλλογή αυτοκινήτων του, που κατά καιρούς ανανεώνει, προσθέτοντας περισσότερα οχήματα που έχουν μεγάλη ιστορία ή ανεκτίμητη αξία.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ-VIDEO: DRIVETRIBE
  • 5/11/2022

Ο πρώην παρουσιαστής του Top Gear, Richard Hammond, παρουσίασε σε συνεργασία με το DriveTribe την εκτενή «κρυφή» συλλογή του από vintage και υπερπολυτελή οχήματα, η οποία στεγάζεται σε έναν αχυρώνα, του οποίου φυσικά η τοποθεσία παραμένει άγνωστη.

Παρόλο που ο Hammond χρειάστηκε να πουλήσει αρκετά από τα οχήματά του, προκειμένου να καταφέρει να χρηματοδοτήσει το πιο πρόσφατό του πρότζεκτ, δηλαδή τη δημιουργία ενός εργαστηρίου τροποποίησης και αποκατάστασης παλιών αυτοκινήτων, ο αχυρώνας του Βρετανού κρατιέται σε εξαιρετική κατάσταση.

Ξεκινώντας, στο video εμφανίζεται μία Suzuki GSXR 1100, δίπλα στην «εκθαμβωτική,» όπως την περιέγραψε ο ίδιος, Ford Mustang του 1968 του. Ένα από τα πιο σπάνια και vintage αυτοκίνητα που διαθέτει ο Hammond είναι η Jaguar XK150 του, την οποία ο ίδιος «επανέφερε» στη ζωή. Δίπλα από την XK150, βρίσκεται μία XK120, η οποία είναι ακόμα υπό κατασκευή.

Στη συνέχεια, η -γνωστή για τους fans του Top Gear- MG MGB GT του κάνει την εμφάνισή της, δίπλα από ένα παλαιωμένο pick-up της Peugeot, για το οποίο ο Hammond αποκάλυψε ότι έχει ιδιαίτερα πλάνα, χωρίς φυσικά να περνά σε λεπτομέρειες.

Μία Buick Riviera και μία μοτοσυκλέτα Harley-Davidson καταλαμβάνουν από μία θέση στον αχυρώνα του παρουσιαστή, όπως και πολλά άλλα οχήματα. Ακόμα και με όλα τα μη-χρησιμοποιημένα μέρη και ανταλλακτικά που φαίνεται να έχει συλλέξει ο Hammond προκειμένου να ολοκληρώσει τα υπόλοιπα πρότζεκτ του, υπάρχουν αρκετές θέσεις ελεύθερες για να εμπλουτιστεί η συλλογή του. Πολλές είναι οι θέσεις οι οποίες ήταν παλαιότερα κατειλημμένες από άλλα εμβληματικά και αγαπημένα αυτοκίνητα του Βρετανού, όπως για παράδειγμα αυτή της Porsche 911 του 1969, αλλά και της Lotus Esprit 350Sport ή της Bentley του 1959.

Θαυμάστε την πλήρη συλλογή του Hammond στο video παρακάτω: