O Tucson Prime δουλεύει… σαν σκύλος στις πωλήσεις της Hyundai!


Οι σκύλοι είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου. Στην Hyundai το πήγαν λίγο παραπέρα προσλαμβάνοντας έναν σκυλάκο στις πωλήσεις!

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: Hyundai/ iNSTAGRAM
  • 10/8/2020

Ο σκυλάκος που βλέπετε είχε ως στέκι μια αντιπροσωπεία της Hyundai στην Βραζιλία. Στεκόταν εκεί ολονυχτίς και ολημερίς και κέρδιζε την συμπάθεια των επισκεπτών της αντιπροσωπείας. Σταδιακά οι υπάλληλοι εξοικειώθηκαν μαζί του και άρχισαν να του επιτρέπουν να διαμένει και στο εσωτερικό του καταστήματος Hyundai de Serra.

Μάλιστα του χάρισαν και το όνομα Tucson Prime. H όλη ιστορία έφτασε μέχρι τα κεντρική της Hyundai Βραζιλίας και κάποιος από το τμήμα μάρκετινγκ σκέφτηκε πως πρόκειται για μια πολύ ωραία ιδέα προβολής και με πολύ μικρό κόστος.

Έτσι, αποφασίστηκε να βγει κάρτα «εργασίας» στον Tucson Prime και να απολαμβάνει όλα τα προνόμια ενός πωλητή. Ο σκυλάκος δίχως να το γνωρίζει έγινε ένας από τους πιο γνωστούς στον κόσμο από την στιγμή που απέκτησε λογαριασμό στο Instagram. Από εκεί και πέρα το θέμα έγινε viral στο διαδίκτυο και η Hyundai δικαιώθηκε για την έξυπνη μαρκετινίστικη κίνηση της.