Ο Valtteri Bottas πουλάει τη Mercedes του με 18.000 km στο κοντέρ!


Ο Φινλανδός οδηγός της Mercedes στη Formula 1 προσφέρει προς πώληση την προσωπική του Mercedes AMG GT S και υπόσχεται στον αγοραστή ένα απόγευμα σε πίστα καρτ.

  • 20/5/2021

Ο Φινλανδός οδηγός της Mercedes στη Formula 1 προσφέρει προς πώληση την προσωπική του Mercedes AMG GT S. Ο τυχερός αγοραστής μάλιστα, θα έχει την ευκαιρία να πάει για καρτ ένα απόγευμα με τον Φινλανδό οδηγό.

Αυτή η Mercedes AMG GT S του 2018 είναι σαν καινούρια. Το προσωπικό αυτοκίνητο του Bottas «συνδυάζει μια υπέροχη εμφάνιση με ένα πολύ υψηλό επίπεδο εξοπλισμού και εκρηκτικές επιδόσεις» είναι η περιγραφή στον ιστότοπο πωλήσεων αυτοκινήτων στη Φινλανδία.

Ο Bottas ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι πουλάει τη Mercedes του. Ο Φινλανδός ζητά το ποσό των 190.000 ευρώ για την Mercedes AMG GT S, το οποίο είναι λίγο χαμηλότερο από την τιμή καταλόγου ως καινούριο (άνω των 230.000 ευρώ). Κάτω από το καπό υπάρχει ένας πανίσχυρος V8 4,0 λίτρων με τη φροντίδα της AMG με διπλό υπερσυμπιεστή, ο οποίος αποδίδει μέγιστη ισχύ 522 ίππων. Η επιτάχυνση από στάση σε ταχύτητα 100 χιλιομέτρων/ώρα πραγματοποιείται σε 3,8 δευτερόλεπτα και μπορεί να πιάσει την τελική ταχύτητα των 310 χλμ/ώρα. Μπορεί να μην είναι τόσο γρήγορο όσο το μονοθέσιο W12 που οδηγεί στη Formula 1, αλλά σίγουρα δεν είναι καθόλου αργό.

Η συγκεκριμένη AMG GT S είναι βαμμένη σε Brilliant Blue Metallic και διαθέτει ειδικούς τροχούς AMG, με μπροστινά ελαστικά 19 ιντσών και πίσω 20. Είναι δε σαν καινούρια, αφού ο Bottas έχει κάνει μόνο 18.000 χιλιόμετρα με τη Mercedes του. Το εσωτερικό διαθέτει συνδυασμό δέρματος και Alcantara. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει τα πάντα, από προσαρμοζόμενο cruise control και premium ηχοσύστημα.

Ο Bottas μάλιστα δήλωσε ότι θα παραδώσει προσωπικά το αυτοκίνητο στον τυχερό αγοραστή. Και τον περιμένει μία έκπληξη. Εκτός από το σπορ αυτοκίνητο που ανήκε σε οδηγό της Φόρμουλα 1, παίρνει επίσης μια μέρα καρτ με τον Φινλανδό οδηγό. Αυτή η ανεκτίμητη εμπειρία λογικά θα λάβει χώρα στην πίστα go-kart του Valtteri Bottas, Racepark. Και τέλος, ο ίδιος ο Bottas θα σας πει τα πάντα για το αυτοκίνητο.