Ο Χριστόφορος Μερούσης παρέλαβε το νέο του Citroen C3


Ο Χριστόφορος Μερούσης, πρωταθλητής μεγάλων αποστάσεων, είναι ένας αθλητής με πείσμα, αντοχή που κουβαλά πολλά χιλιόμετρα... Γι’ αυτό το λόγο, επέλεξε για τις μετακινήσεις του το Νέο Citroen C3!

  • 23/12/2016

Η άψογη οδική του συμπεριφορά, τα στιλάτα και πρακτικά Airbumps, το άνετο εσωτερικό του και η ConnectedCam Citroën, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που το κάνουν μοναδικό. Το νέο Citroen C3 φέρει υπερ-πλούσιο εξοπλισμό, με τα προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού που περιλαμβάνουν: 3D Σύστημα πλοήγησης με αναγνώριση ομιλίας, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα ειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας και σύστημα ανίχνευσης νεκρής γωνίας.

Το νέο Citroen C3 με κατανάλωση από 3,2lt/100km, επιτρέπει να απολαμβάνετε τις διαδρομές σας τόσο εντός όσο και εκτός πόλης. Προσφέρει μία εμπειρία πρωτόγνωρης άνεσης χάρη στα μεγάλα του καθίσματα, τις άνετες αναρτήσεις, τους χώρους και την απίστευτη εργονομία που σας προσφέρει η προηγμένη άνεση Citroën Advanced Comfort.

Ο Χριστόφορος Μερούσης γεννήθηκε στις 22 Μαρτίου του 1982 στη Χίο. Ξεκίνησε τον στίβο το 1997 σε ηλικία 15 ετών και έκτοτε πρωταγωνιστεί στους δρόμους αποστάσεων σε κάθε κατηγορία από τους παμπαίδες μέχρι τους άνδρες. Έχει κατακτήσει τίτλους τόσο σε δρόμους του στίβου χωρίς και με εμπόδια, όσο και σε ανώμαλους δρόμους μεγάλων αποστάσεων. Σημαντικότερες στιγμές στην καριέρα του είναι αναμφισβήτητα οι 4 συνεχόμενες νίκες του, στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Ο Χριστόφορος Μερούσης ήταν ο Έλληνας που έκοψε πρώτος το νήμα του τερματισμού στον πρόσφατο 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με μία τεράστια ανατροπή στα τελευταία 2 χιλιόμετρα της διαδρομής! Ο 34χρονος δρομέας από την Χίο, πραγματοποιώντας κατάθεση ψυχής, πανηγύρισε την επιτυχία του αγκαλιά με τον γιο του, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους θεατές.