Οδηγός Ford Mustang τα κάνει όλα λάθος και σκορπά την καταστροφή (Video)


ΜΙΑ ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΩΝ ΧΕΙΡΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΜΙΑΣ FORD MUSTANG ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

  • 11/3/2020

Ένα ήσσονος σημασίας ατύχημα στο εθνικό δίκτυο αυτοκινητοδρόμων των Ηνωμένων Πολιτείων της Αμερικής λίγο έλλειψε να μετατραπεί σε τραγωδία, όταν ο οδηγός μια κόκκινης Ford Mustang πραγματοποίησε το ένα λάθος μετά το άλλο.

Μετά από μικροεπαφή που είχε με άλλο όχημα, ο οδηγός της Ford Mustang αποφάσισε να σταματήσει στο αριστερό τμήμα του αυτοκινητόδρομου, ενώ όταν θεώρησε ότι έπρεπε να εγκαταλείψει το συγκεκριμένο σημείο, το έπραξε με τον πλέον ανορθόδοξο, παράτολμο και απερίσκεπτο τρόπο.

Το αποτέλεσμα ήταν να συγκρουστεί με διερχόμενο όχημα, ο οδηγός του οποίου δεν πρόλαβε να αντιδράσει, κινούμενος με την ταχύτητα των 100 χλμ./ώρα. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η κυκλοφορία διεκόπη καθώς τα συντρίμμια από τα δύο αυτοκίνητα σκορπίστηκαν σε όλο το πλάτος του αυτοκινητοδρόμου.

Το ευτύχημα είναι ότι οι δύο οδηγοί δεν τραυματίστηκαν σοβαρά, το… δυστύχημα είναι ότι τα δύο αυτοκίνητα πολύ δύσκολα θα επιστρέψουν στον δρόμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικές αρχές δεν άργησαν να φτάσουν στο σημείο και να… επιβραβεύσουν τον οδηγό της κόκκινης Ford Mustang για την αλάνθαστη κρίση του.